symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » Modyfikacje (ogólnie) » Modelowanie, programowanie » AC3D problem z kratkami
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ac3d, farmy symulator, kratkami

Autor Wiadomość
mafia573
modeluje w ac3d

Znacznik tego postuWysłany: Pią 21 Sty, 2011 20:441 post w temacie

Mam taki problem, wcześniej było dobrze a teraz jak chce przeniesc nawet prostego boxa to mi tylko po tych kratkach przenosi a nie normalnie co moze byc tego przyczyną
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

wizytator11

Znacznik tego postuWysłany: Pią 07 Paź, 2011 22:582 post w temacie

Też miałem ten problem ale udało mi się go szybko rozwiązać :mrgreen: Wystarczy że odhaczysz pozycje Gridsnop w lewym dolnym rogu. Jak pomogłem to poproszę pwko :-) <a

pomoc.jpg
ac3d POMOC
Plik ściągnięto 24 raz(y) 58.5 KB

Ten użytkownik dostał za ten post 1 piw/piwa
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

mafia573
modeluje w ac3d

Znacznik tego postuWysłany: Wto 11 Paź, 2011 22:283 post w temacie

wiesz co moze i nie pomogłes bo teat dosc dawno załozony i sie dowiedziałem czemu ale piwo sie nalezy :mrgreen:

Modeluje w AC3D, konwertuję, trochę programuję. GG

Silver Fletcher (Pierce Silver Arrow) 1933r.

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » Modyfikacje (ogólnie) » Modelowanie, programowanie » AC3D problem z kratkami

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo