symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » Modyfikacje (ogólnie) » Modelowanie, programowanie » Blender 2.6 Import/Export Problem!
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 2.6, 26, appdata, blender, export, i3d, import, importexport, posiadam, problem, python, roaming, siema, user, users

Autor Wiadomość
Hemi

Znacznik tego postuWysłany: Sro 09 Lis, 2011 21:041 post w temacie

Siema.
Posiadam Blendera 2.6
Mam zainstalowanego pythona 2.6
i wkleiłem blenderI3dExport.py do
C:\Users\User\AppData\Roaming\Blender Foundation\Blender\2.60\scripts
ale nie wiem co dalej.
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

Hemi

Znacznik tego postuWysłany: Czw 10 Lis, 2011 15:292 post w temacie

Stawiam piwo za dobrą odp.
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

DaaMxxx

Znacznik tego postuWysłany: Sob 12 Lis, 2011 23:393 post w temacie

Wlanczasz model w ac3d klikasz file export obj zapisujesz to w folderze z modelem w ac3d wlacz blender kliknij deleate i potwierdz wcisnij file import obj znajdz objekt i importuj potem file export giants i3d Pozdro

maciex96

Znacznik tego postuWysłany: Wto 13 Mar, 2012 21:034 post w temacie

Po pierwsze radził bym Ci zainstalować Blendera 2.49 - najlepsza wersja
Po drugie nie w to miejsce wkleiłeś blenderI3dExport.py, gdy zainstalujesz wersje 2.49 wejdź w start- uruchom-%appdata%-Blender Foundation- Blender-.Blender-scripts itam wklej blenderI3dExport.py.
Ostatnio edytowany przez maciex96, dnia: Wto 13 Mar, 2012 21:04, w sumie zmieniany 1 raz   

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » Modyfikacje (ogólnie) » Modelowanie, programowanie » Blender 2.6 Import/Export Problem!

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo