Wysłany: Pią 29 Kwi, 2011 21:43 • 1 post w temacie
I ja postanowiłem w miarę na bieżąco prezentować swoje postępy.
Aktualnie zajmuję się modelowaniem Axiona 850, robieniem mapy oraz modeli do niej.
Axion 850:
Zamierzam wykorzystać częściowo model z forum, jednak pewne elementy postanowiłem
wymodelować sam (między innymi maska, w której będzie więcej szczegółów (w tym silnik).
Otrzyma on nowe teksturowanie oraz wrzucę go pod jakiś ciekawszy skrypt.
Przykładowo:
"grill" maski, czyli siatka będzie nieco prześwitująca (jak w realu) i będzie widać chłodnicę i silnik. Może będzie otwierana maska.
Mapa:
Całkiem nowe modele budynków i obiektów (na zdjęciu drogi). W myśl sporego gospodarstwa z bajerami. Nieco więcej w krótce.
_________________ <b>Daj coś od siebie!</b>
ZANIM NAPISZESZ NOWY TEMAT KLIKNIJ! Jeżeli jakiś post łamie regulamin powiadom o tym Moderatora/Administratora klikając . NIE POMAGAM NA PW!- od tego jest forum!
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2011 09:34 • 7 post w temacie
fallout napisał/a:
Pięknie :) Te drogi są jako jeden model ?
Aha, i w jakim programie pracujesz ?
Drogi to "klocki" mojej produkcji.
Działam w 3dmax Studio
ZANIM NAPISZESZ NOWY TEMAT KLIKNIJ! Jeżeli jakiś post łamie regulamin powiadom o tym Moderatora/Administratora klikając . NIE POMAGAM NA PW!- od tego jest forum!
Wysłany: Nie 01 Maj, 2011 09:23 • 10 post w temacie
michas1970 napisał/a:
przy masce wydaje mi się że za głęboko osadziłeś reflektory
Tak, wiem. Zrobiłem to celowo, bo aby osadzić je nieco płycej musiałbym dodawać kolejne poligony a uważam, że nie będzie to przeszkadzać na tyle, żeby spowalniać działanie pojazdu. Swoją drogą nie wiem czy nie przesadzę ze szczegółami tak czy inaczej i ciągle sam siebie hamuję :P
Wysłany: Nie 01 Maj, 2011 11:03 • 11 post w temacie
No jak mapka będzie miała charakter nowoczesnego gospodarstwa ze wszystkimi nowinkami i jeszcze duże pola.... To się nie mogę doczekać. O takiej mapie marzę!
Wysłany: Nie 01 Maj, 2011 11:52 • 12 post w temacie
Damianoo219 napisał/a:
No jak mapka będzie miała charakter nowoczesnego gospodarstwa ze wszystkimi nowinkami i jeszcze duże pola.... To się nie mogę doczekać. O takiej mapie marzę!
Zależy co masz na myśli... Co do nowinek to raczej będzie to, co ja wymyślę (bez oborników v2, dodatkowych upraw i tak dalej (może ze 2 jakieś). Pola będą duże, małe i średnie.
Wysłany: Nie 01 Maj, 2011 12:55 • 14 post w temacie
Ogólnie mam taki zamiar. Mała prezentacja:
(przez jakiś czas może być bez dźwięku, bo przetwarza)
Ostatnio edytowany przez cdplastyk, dnia: Nie 01 Maj, 2011 12:56, w sumie zmieniany 1 raz