symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Off topic » Inne gry (niekoniecznie rolnicze) » co jest lepsze ls 2011 czy agrar simulator 2011?
Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: makoss
Sro 20 Lip, 2011 19:05

Tagi tematu: 2011, 2011, agrar, co, jest, lepsze, ls, simulator, simulator landwirtschafts 2011

Którą grę wolisz?
Landwirtschafts Simulator 2011
69%
 69%  [ 50 ]
Agrar Simulator/Agricultural Simulator 2011
30%
 30%  [ 22 ]
Głosowań: 72
Wszystkich Głosów: 72

Autor Wiadomość
kamils54

Znacznik tego postuWysłany: Pon 07 Lis, 2011 19:0691 post w temacie

agrar jest zarąbisty jak ci się tnie to wejdz tak po woli w options i odznacz linijke high quality rendering i git mi też tak cielo ale gdy tak zrobilem odrazu duzo lepiej i myszka chodzi normalnie i wszystko jest ok
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

pio127
Drem >v tim

Ostrzeżeń: 1

Znacznik tego postuWysłany: Wto 08 Lis, 2011 20:4492 post w temacie

Fani AS powiedzą żę to AS jest najlepszy podobnie fani LS .A tak naprawdę trzeba samemu zagrać
Karta Graficzna~ATI Radeon HD 5500
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

terminator22
Claas rządzi!

Znacznik tego postuWysłany: Wto 08 Lis, 2011 22:0893 post w temacie

Dokładnie. Ci, którzy nie grali w Agrara, niech to zrobią, zanim zagłosują na LS'a.

Pomogłem? Postaw piwo, to tylko kliknięcie myszką.

adas227

Znacznik tego postuWysłany: Sob 04 Lut, 2012 19:5594 post w temacie

żałośni jesteście agrar lepszy

ls 2011 to dziadostwo

lukaszsze321

Ostrzeżeń: 4

Znacznik tego postuWysłany: Wto 07 Lut, 2012 22:2795 post w temacie

LS 11 jest lepszy zarówno pod względem fizyki ale i wydajnośći . U mnie ls działa na maksymalnych wymaganiach :lol: . A Agrar ledwo zipie na 800x600. :cry:

terminator22
Claas rządzi!

Znacznik tego postuWysłany: Sro 08 Lut, 2012 12:5296 post w temacie

lukaszsze321 napisał/a:
LS 11 jest lepszy zarówno pod względem fizyki ale i wydajnośći . U mnie ls działa na maksymalnych wymaganiach :lol: . A Agrar ledwo zipie na 800x600. :cry:

LS 11 ma lepszą optymalizację, to fakt, ale fizykę? Człowieku, LS ma, jak na dzisiejsze czasy, koszmarną fizykę. Możesz tam skakać najmniejszym traktorem po górach jak polny konik, a w Agrarze pod stromą górę nawet nie podjedziesz. LS 11 pod względem graficznym, fizycznym i liczbie możliwości jest strasznie zacofany wśród symulatorów.

qba0408

Znacznik tego postuWysłany: Sro 08 Lut, 2012 18:5797 post w temacie

terminator22 widze że grasz na bigazie AS 2011 powiedz czy masz wszystko ok. tzn. czy nie masz problemów przy skręcaniu np z przyczepą albo przetrząsarką? Bo u mnie jest tak że raz działa ok. a raz np. jak skręcę w prawo to nie można zestawu złamac a w lewo można albo na odwrót zależy jak leży.

poniatowski33
Rozwalacz Napoleona

Znacznik tego postuWysłany: Sro 08 Lut, 2012 19:1598 post w temacie

rafalolx napisał/a:
Skoro masz stary sprzęt, albo starą wersję gry...

Sprzęt 2,6 Ghz , 2 GB Ram-u nie jest złym sprzętem tylko za duże wymagania daje agrar ja niestety chciałem aby mi się brudził traktor ale mi się strasznie tnie zmniejszam grafikę i jest trawa zielona jak z bajki , traktor się w ogóle nie brudzi i mogę zadowolić się jedynie tym , że są ślady kół ;-) .

terminator22
Claas rządzi!

Znacznik tego postuWysłany: Sro 08 Lut, 2012 22:1899 post w temacie

Zapamiętaj sobie: grafika jest w grach najmniej ważna. Minecraft ma koszmarną grafikę, a tyle ludzi go uwielbia i w niego gra.

Gahama16

Znacznik tego postuWysłany: Sro 08 Lut, 2012 23:15100 post w temacie

może as ma dobrą grafikę ale ls ma bardziej przyjemną dla oka i jak dla mnie jest bardziej przejrzysty od as dlatego wolę ls'a

terminator22
Claas rządzi!

Znacznik tego postuWysłany: Sro 08 Lut, 2012 23:41101 post w temacie

Może dlatego, że LS ma mniej szczegółów w grafice. Cóż, każdy ma swój gust. Ale gry się po grafice nie ocenia.

Gahama16

Znacznik tego postuWysłany: Czw 09 Lut, 2012 01:05102 post w temacie

Ale grafika ma ogromny wpływ na to jak ci się gra, grafika faktycznie nie musi być dobra bo sam uwielbiam minecrafta, ale też tworzy pewien klimat i do niektórych gier będzie wręcz pasowała gorsza grafika , jak do mc. a as przez tą swoją oprawę graficzną staje się , jak dla mnie zbyt ponury. ale to jest tylko moje zdanie. i agrar i ls mają swoje wady i zalety więc nie widzę sensu pisać że jedno jest lepsze od drugiego bo i agrar w niektórych rzeczach jest lepszy od ls ale też i ls jest lepszy od agrara w niektórych rzeczach. moim zdaniem nie warto ich porównywać i się o nie wykłucać

qba0408

Znacznik tego postuWysłany: Czw 09 Lut, 2012 02:17103 post w temacie

Krótka piłka LS to taki troche pseudo symulator bo na dobrą sprawe za dużo z symulatora według mnie nie ma. AS to nie do końca ale symulator bo do prawdziwego symulatora jeszcze wiele mu brakuje ale według mnie gra sie lepiej bo jak do LS'a dodawałem mody bo te sprzęty jakieś takie sztuczne i mało w nich detali tak w AS moge grać bez bo mi się poprostu podoba. Co nie zmienia faktu że lubie obie gry.

poniatowski33
Rozwalacz Napoleona

Znacznik tego postuWysłany: Czw 09 Lut, 2012 07:30104 post w temacie

terminator22 napisał/a:
Ale gry się po grafice nie ocenia.

Bardziej mi chodziło o realizm w grze a nie o grafikę ( bo w realu ciągnik się brudzi ) . ;-)

qba0408

Znacznik tego postuWysłany: Czw 09 Lut, 2012 12:54105 post w temacie

Kiedyś grałem w symulator rolnicta nie pamiętam z kąd go miałem w każdym razie grafiką dorównywał Minecraf'owi no moze nie była aż tak kanciata ale co kolwiek miałeś na przyczepie mogłeś wysypać gdzie schciałeć, sypiąc na przyczepe mozna było przesypać jak sypałeś na środek to na środku robiła się gura a nie plasko na przyczepie. wszystkie zegary przełączniczki i inne pierdólki w pełni ruchome i funkcjonalne. Żeby uruchomić heder w kombajnie trzeba się było trochę namęczyćbo nie było tak jak w LS czy AS jeden klawisz i wszystko działa na coś takiego trzeba było w kabinie troche powciskać. Szkoda że gierka tylko miala kiepską grafikę bo z nieco lepszą była by konkretym symulatorem.

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Off topic » Inne gry (niekoniecznie rolnicze) » co jest lepsze ls 2011 czy agrar simulator 2011?

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo