symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » czego brakuje obecnie?
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: brakuje, czego, obecnie

Autor Wiadomość
gamemaniak2

Znacznik tego postuWysłany: Sro 23 Lut, 2011 16:22106 post w temacie

ja również popieram spavatch'a. Fizyka jest do poprawki tak jak pisałeś + ode mnie: np. możliwość wysypania się zboża z przyczepy przy jej przewróceniu, a także nierównomierny jego rozkład podczas napełniania(sypie się na tył to tam powinno być).
Chociaż mogliby siłę ciągników i potrzeby mocy maszyn(np. agregat/pług) poprawić.

RolnikTraktus

Znacznik tego postuWysłany: Pią 25 Lut, 2011 08:50107 post w temacie

Brakuje Kartofli na obiad i handlu nimi.
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

RolnikTraktus

Znacznik tego postuWysłany: Pią 25 Lut, 2011 08:53108 post w temacie

Ja chciałbym żeby było można mieć np. swój tartak i sprzedawać drzewo. Żeby był las i było by można wywozić z niego drzewo i ścinać w nim drzewo. Żeby było można np. Zagrząść w błocie.
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

mic02

Znacznik tego postuWysłany: Pią 25 Lut, 2011 14:31109 post w temacie

rzeby były inne maszyny jak naprzykład w ls 2009 jest tylko fendt

mic02

Znacznik tego postuWysłany: Pią 25 Lut, 2011 14:43110 post w temacie

zgadzam sie z rolniktraktus

Ricky

Znacznik tego postuWysłany: Pią 25 Lut, 2011 16:10111 post w temacie

Cytat:
Ja chciałbym żeby było można mieć np. swój tartak i sprzedawać drzewo. Żeby był las i było by można wywozić z niego drzewo i ścinać w nim drzewo

Ciągle mnie bawi ten post. :lol: Napiszcie może do Astragona, żeby wam zrobili Symulator Drwala, buaha.

Zgadzam się z poprzednikami - fizyka do poprawienia i od tego trzeba zacząć, a nie od jakichś pierdół typu marki traktorów w grze, czy coś.

grekoni

Znacznik tego postuWysłany: Wto 26 Kwi, 2011 11:40112 post w temacie

ja bym chciał błoto żeby traktory były brudne i żeby się zakopywały i trzeba było je umyć kerszerem.

damian1870

Znacznik tego postuWysłany: Czw 01 Wrz, 2011 15:49113 post w temacie

Możliwość kupna ziemii i więcej upraw-nie mam więcej życzeń...Nie powinni mieć z tym żadnego problemu , oraz nasze kompy powinny to udzwignać.

dawidg462

Znacznik tego postuWysłany: Sob 05 Lis, 2011 20:48114 post w temacie

ja bym hciał rzeby morzna było hodować krowy kruliki gołębie byki świnie i rzeby byki skakały na krowy a krowy się cieliły

miloszkolec

Znacznik tego postuWysłany: Czw 08 Gru, 2011 16:24115 post w temacie

Ja chcieałbym żeby było można wejść do domu, żeby była rodzina i rórzne marki traktorów na starcie gry.

Piotr24

Znacznik tego postuWysłany: Sob 24 Gru, 2011 10:43116 post w temacie

ja natomiast bym chciał aby podczas orania po pługu zostawały bruzdy
jak podczas normalnego orania
i jeszcze zeby ziemniaki były w redlinach

kariko

Znacznik tego postuWysłany: Sob 24 Gru, 2011 15:59117 post w temacie

dawidg462 napisał/a:
ja bym hciał rzeby morzna było hodować krowy kruliki gołębie byki świnie i rzeby byki skakały na krowy a krowy się cieliły
powiem po twojemu dawid :lol: : a ja hce rzebyś poprawił ortografię!!! :!: :!:

pio127
Drem >v tim

Ostrzeżeń: 1

Znacznik tego postuWysłany: Sob 24 Gru, 2011 17:37118 post w temacie

kariko, haha ale odpowiedz.
Karta Graficzna~ATI Radeon HD 5500
 Ten użytkownik dostał za ten post 1 piw/piwa

KK2002

Znacznik tego postuWysłany: Pon 07 Maj, 2012 16:15119 post w temacie

pusherV napisał/a:
dawllo15 napisał/a:
rodzina czyli Mąż,Żona,w ostatnim wypadku dzieci;d

To żeś pojechał wyobraźnią... niedługo ( za około 3 kolejne wersje ) Ta gra będzie przypominać simsy xD

No bez przesady!
dawllo15 jak chcesz taką gre to sobie kup simsy!

barcakks

Ostrzeżeń: 1

Znacznik tego postuWysłany: Pią 11 Maj, 2012 20:05120 post w temacie

Ja bym dodał lepszą mapke na początku bo strasznie syfiasta ta z 11 a z 09 nawet nawet no i tyle :-x

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » czego brakuje obecnie?

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo