symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » czym rozni sie ls 2008 od ls 2009 i czy macie polskie wersje
Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: fallout
Sro 06 Paź, 2010 18:36

Tagi tematu: 2011, 2013, ls, ls, macie, od, polskie, rozni, sie, simulator landwirtschafts 2011, simulator landwirtschafts 2011m, wersje

Autor Wiadomość
adrian0823

Znacznik tego postuWysłany: Sro 06 Paź, 2010 15:541 post w temacie

praktycznie niczym, ja mam polską wersje nie wgrywalem nic tylko juz sciagnolem z polskim
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

fallout
Chibi <3

Znacznik tego postuWysłany: Sro 06 Paź, 2010 18:382 post w temacie

Ano różni się dość mocno. Można kupować maszyny w końcu, jest oryginalnie możliwość koszenia zboża z pozostawieniem słomy na polu, oraz jej sprzedaży, lepsza grafika, oraz większe (i łatwiejsze) możliwości modyfikacji.

Polska wersja jest, jako Symulator Farmy, który został wydany przez Teyrach. Spolszczeń dla niemieckiej wersji racze nie ma, choć mogę się mylić.

A to ze gra ma całe stado bugów to inna sprawa ;-)

Ostatnio edytowany przez fallout, dnia: Sro 06 Paź, 2010 18:40, w sumie zmieniany 1 raz   
 Ten użytkownik dostał za ten post 1 piw/piwa
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » czym rozni sie ls 2008 od ls 2009 i czy macie polskie wersje

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo