symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » STREFA DOWNLOADU: Landwirtschafts Simulator 2011 - Symulator Farmy 2011 - LS 2011 » Tabor rolniczy » Ciągniki » Pozostałe » Ford TW35 Dual Wheel i zwykły
Poprzedni dodatek «» Następny dodatek

Tagi dodatku: dual, ford, tw35, wheel, zwykly

Dodał Informacje na temat dodatku
spidi

Znacznik tego postuData dodania dodatku: Sro 22 Lut, 2012 16:07

Aby zgłosić niedziałający link kliknij wykrzynik i zaznacz link nie działa

JXU - Dzięki nowej gamie silników i cechom konstrukcyjnym sprawdzonym w pracach okołorolnych, ciągniki JXU to cenny nabytek dla hodowców żywca, gospodarstw mlecznych czy uprawnych. Ze względu na swoje rozmiary ciągniki JXU mogą uzyskać wysoki poziom wydajności, mając wiele najlepszych cech, które dają rolnikom znaczne korzyści podczas prac na użytkach zielonych, prac kultywacyjnych czy pielęgnacji upraw."
Siemka

Widziałem kiedyś takiego Ford'a na żywo w terenie i strasznie mi się spodobał - sam nie wiem czemu :)
Wykopałem go kiedyś już dawno dawno temu na naszym forum. Mimo iż używam innych maszyn to mam straszny sentyment do niego i prędzej czy później wracam do niego.

Niedawno naszło mnie żeby coś z nim zrobić bo szczerze mówiąc to taka uboga wersja była.

Pozmieniałem co nie co a teraz dzielę się z Wami :)
    - Zrobiłem wersję Dual Wheel
    - dodałem połysk
    - dodałem elementy zawieszenia
    - dodałem / zmieniłem deskę rozdzielczą
    - zmieniłem tylny most wraz z oprzyrządowaniem

Poza tym ustawiłem prędkości, masę także fajnie się nim jeździ a przy tym jest bardzo stabilny.

Ukryta Wiadomość:
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.

fordtw35.jpg
Plik ściągnięto 9 raz(y) 118.92 KB

fordtw35dw.jpg
Plik ściągnięto 6 raz(y) 120.17 KB

Ten użytkownik dostał za ten post 19 piw/piwa
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna

Szybka odpowiedź
Użytkownik: 

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo