symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » Filmy, zdjęcia, ciekawostki » gospoda u mnie
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: gospoda, mnie

Autor Wiadomość
Ł.Wardziak

Znacznik tego postuWysłany: Sro 18 Sty, 2012 14:5731 post w temacie

Nowe gospodarstwo
ma pola 20ha
Ursus C-330+TUR
D47
Rozrzutnik
Unia KOS
MAZUR

PLANUJĘ KUPIĆ TRAKTOR . DORADŹCIE CO KUPIĆ.

Żniwa
Poprosiłem znajomego by skosił u mnie pszenicę
Przyjechał swoim BIZONEM zo56
1przyczepa ukoszona z racji tego że kombajn się zepsuł
jego Kumpel zbelował u mnie słomę.

Ostatnio edytowany przez Ł.Wardziak, dnia: Sro 18 Sty, 2012 15:12, w sumie zmieniany 1 raz   
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

kurde5
piotruśLS

Znacznik tego postuWysłany: Pią 20 Sty, 2012 21:2832 post w temacie

kubaWLKP napisał/a:
Szkut napisał/a:
Stać cię żeby wydać ponad 5 tys na oranie, zamiast kupić lepszy ciągnik. Poza tym Ferguson śmiało poszedłby z 3-skibowym pługiem na orke. Ale tak to jest jak osoba niekompetentna bierze się za prace na roli.
Mniejszych zdjęć już nie mogłeś dodać? nic na nich nie widać.

Hej Szkut, widać, że na mechanizacji rolnictwa znasz się tak, jak ja na byciu księdzem!!! Ciągnikiem Massey-Ferguson 255 można wykonywać orkę zimową, bądź siewną, ale co najwyżej pługiem dwuskibowym, rozstawionym na szerokość 35cm. C-360 jest odpowiednim ciągnikiem do polskiego pługa trzyskibowego, ale jest to praktycznie minimum.
Zanim coś napiszesz o użytkowaniu maszyn, lepiej zasięgnij porady osoby chociażby po Technikum Rolniczym!!!

ja robie głęboką orke 3 skibowym pługiem mf 255
90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się:"Skacz lamusie! "- ustaw taki sam opis. ;]
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » Filmy, zdjęcia, ciekawostki » gospoda u mnie

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo