symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » Gra w multiplayerze lecz na 2 kompach
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: gra, kompach, lecz, multiplayerze, na

Autor Wiadomość
jawor369

Znacznik tego postuWysłany: Nie 28 Sie, 2011 16:151 post w temacie

Siemka. Tak jak w temacie .. mam laptopa i pc. . chce se pogać popmiedzy laptop a pc w ls 11 w mp.. lecz nie wiem czy to mozliwe .. co wy o tym sadzicie.. PS.Jak cos to nie wiem czy tu mam pisac. Zalezy mi na szybkiej odp .

Wileba

Znacznik tego postuWysłany: Wto 30 Sie, 2011 20:202 post w temacie

Jeśli masz 2 gry to oczywiście! A czemu dwie gry to oczywiste, jeśli masz jedną grę to jeden CD-KEY, jeżeli już zainstalowałeś na PC to na laptopie też będzie działać, ale w multi na lapku już nie pograsz. Możesz też kupić jeszcze jeden klucz na allegro.

cykor cuki
PFMŻ

Znacznik tego postuWysłany: Wto 30 Sie, 2011 20:323 post w temacie

nie prawda nie wiece to nie mówcie Nie zablokują ci klucza jescli obydwa kmpy kożystają z jednego łącza. Maja jeden adres IP ze mną koledzy tak grali i nie zablokowali im więc .. :D

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » Gra w multiplayerze lecz na 2 kompach

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo