|
Tagi tematu: 2013, innowacje, ktore, ls, powini, wprowadzic
|
| Autor |
Wiadomość
|
artixo

|
Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 21:58 • 151 post w temacie
|
|
|
ALE BY LAGOWAŁO SZOKKKKKKKKKKKKKKK
|
|
 |
rafik15013

|
Wysłany: Pią 20 Sty, 2012 15:31 • 152 post w temacie
|
|
|
Nie pitolcie o tym żeby kupować oryginalna gry. Należy się nam (graczom) coś porządnego. Porządna gra w której jest jak najwięcej fajnych rzeczy (sprzętów itp.) a nie wydawać kasę na każdą część z myślą, że coś lepszego dali, a oni nadal będą robić "gówn***". Kupie grę jak będę wiedział, że odwalili kawał na prawdę dobrej roboty.
Czyli:
- Fizyka, grafika, realistyka (nie mówię o nie wiadomo czym, ale żeby było chodziarz cząstka tego),
- Nowe uprawy, (kapusta, seler, marchew, słonecznik, las [zaliczany pod uprawę], itd.)
- Maszyny, pojazdy itp. (więcej marek, więcej maszyn do tych upraw itd.),
- Budynki, zabudowa gospodarstwa itp. (możliwość postawienia np. młyna czy piekarni lub kupna gdzieś w pobliżu... sprzedawanie zboża lub dostarczanie zboża do młyna i sprzedaż mąki lub na chleb i wtedy sprzedaż),
- Nowa fabuła (nie 100 pól dla nas, tylko na początek pola w hektarach i dokupywanie kolejnych co z tym idzie również ze 2-3 sąsiadów),
- Ogromna mapa (w miarę możliwości komputerów),
- Błoto, bruzdy, dołki, dziury itp. (by było widać że to pole a nie asfalt w kolorze ziemi),
- Wiele zwierząt ("krowy", świnie, kury, byki, "krety xP"),
- Wiosna, lato, jesień, zima ("innych spodni Bogdan ni ma"),
- Psucie maszyn (co za tym idzie [budynek] warsztat lub własny pracownik do naprawiania),
- Bohater może używać takich maszyn jak: karszer, myjka, itd. (czy innych rzeczy które są w gospodarstwie),
- Multiplayer porządny (porządna gra? wtedy blok w graniu w LS na piracie w MP, a nie słaba gra i też zakaz),
- Rozsądna cena gry (nie 200 czy 300 zł tylko rozsądnie jak już tak się "na pracują" to 70-160 zł max),
To powinien być symulator, a nie badziew. Ludzie płacą to wymagają. Nie płacą też wymagają. Rozumiem, że nie ma nawet małej możliwości polskich maszyn (mała firma w porównaniu z Class czy Fendt) bo to jest jednak Niemiecka gra. Ale to co napisałem to nie jest wcale tylko mój wymysł tylko ludzi i potrzeba tego w takiej grze. Wcale to nie jest tak trudno zrobić. Przykładem jest Bociek. Niby nie jest jakimś tam "dużym" programistą, a robi na prawdę mega mapki i maszyny. A oni duża firma tyle ich jest i nie potrafią czegoś normalnego zrobić.
Na moim 6 letnim kompie Ls 08 09 i 11 idzie bez większego problemu. Myślę, że kolejny też by poszedł z nawet x2 większymi wymaganiami. A jak nie, jestem gotów kupić nowy jeśli tylko zrobią coś na skale porządnego symulatora. Tyle z mojej strony... :DDD |
_________________ Wszystkie mody przesłane przeze mnie mają zgody autora lub edytowane i produkowane są przeze mnie "Specjalnie dla Ls2009.net"
91% userów przychodzi tu tylko po mody, jezeli nalezysz do tych 9%, wklej to do podpisu. |
|
|
|
 |
wojcio876

|
Wysłany: Czw 02 Lut, 2012 10:14 • 153 post w temacie
|
|
|
| Buaaahahaa Rutra ty myślisz że specjalnie dla cb zrobią pirata z multi ? hahhaahaha |
|
|
|
 |
bodzio2718

|
Wysłany: Sob 04 Lut, 2012 12:14 • 154 post w temacie
|
|
|
popieram każdego pomysly i mogli by dac wreszczie polskie maszyny a nie niemieckie ciagle tylko pobieraj pobieraj kurde to meczace
|
|
|
|
 |
CykorCuki

|
Wysłany: Sob 04 Lut, 2012 22:37 • 155 post w temacie
|
|
|
| bodzio ogarnij myślisz ze niemcom sie będzie chciało takie maszyny ? Człowieku mało masz ursusów w DL ?! |
|
|
|
 |
poniatowski33
Rozwalacz Napoleona

|
Wysłany: Sob 04 Lut, 2012 23:15 • 156 post w temacie
|
|
|
| sorry za off-topic ale czy kolega nade mną nie ma takiego samego nicku jak poprzedni Cykor-cuki ? |
_________________ Nie bądź pan Polska autostrada i nie pękaj :)
Nie oceniaj gry po grafice , odkryj "jej wnętrze"
 |
|
|
|
 |
Black77

|
Wysłany: Sro 08 Lut, 2012 00:07 • 157 post w temacie
|
|
|
Przefarbował sie skubany
A odnosnie tematu to dobrze by było aby wprowadzili żyzność gleby lub zasobność w składniki mineralne, coś na podobieństwo John Deer American Farmer gdzie po zasianiu zboża sole mineralne w glebie podczas wegetacji zaczynają spadać a tym samym spada plon.
Mogliby tez wprowadzić chwasty i szkodniki co znacznie by urozmaiciło grę no i do tego zestaw odpowiednich środków do ich zwalczania. |
|
 |
kurde5
piotruśLS

|
Wysłany: Sro 08 Lut, 2012 19:26 • 158 post w temacie
|
|
|
| Black77 napisał/a: |
Mogliby tez wprowadzić chwasty i szkodniki co znacznie by urozmaiciło grę no i do tego zestaw odpowiednich środków do ich zwalczania. |
no to to by się przydało |
_________________ 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się:"Skacz lamusie! "- ustaw taki sam opis. ;]
 |
|
|
|
 |
poniatowski33
Rozwalacz Napoleona

|
Wysłany: Sro 08 Lut, 2012 19:30 • 159 post w temacie
|
|
|
| rafik15013 napisał/a: | | Multiplayer porządny (porządna gra? wtedy blok w graniu w LS na piracie w MP, a nie słaba gra i też zakaz), |
Nie płacisz , nie masz. |
_________________ Nie bądź pan Polska autostrada i nie pękaj :)
Nie oceniaj gry po grafice , odkryj "jej wnętrze"
 |
|
|
|
 |
diabelek224
Święty...

Dołączył: 13 Lut 2012 Posty: 2255 Skąd: Nie wiem:D Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pią 17 Lut, 2012 22:18 • 160 post w temacie
|
|
|
Jeszcze ze dwie albo trzy wsie, chociaż to zajełoby dużo miejsca, ale gra by była zaje... Wiecie o co mi chodzi No i powinni dać lawety i tiry do transportu maszyn, wtedy. Gdyby były tam wszystkie nasze pomysły to nikt by pewnie nie ściągał dodatków do gry, co najwyżej jakieś traktory itd. |
_________________ Mustang jest bogiem, drag nałogiem, Lotus siarą a tuning podstawą.
"Kto najlepiej gra na wieśle? Otóż ja gram całkiem nieźle":P
 |
|
|
|
 |
pio127
Drem >v tim

|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2012 12:18 • 161 post w temacie
|
|
|
| Według mnie powinni zahamować z licencją na takiej jaka jest ciut kie lepsza grafika.No i wygląd maszyn może być tylko jedna firma aby była lepsza niż ostatnia bo te ostatnie takie plastikowe są kanciasta kierownica itp;) |
_________________ Wszyscy łamiemy regulamin yeah :) i tak na to nikt nie zwróci uwagi ;)
2 GB RAM
System~Windows Xp
Karta Graficzna~ATI Radeon HD 5500
 |
|
|
|
 |
blocked1

|
Wysłany: Sro 22 Lut, 2012 19:44 • 162 post w temacie
|
|
|
| No, muszę powiedzieć że z tymi innowacjami to trafiłeś w dziesiątkę, ja bym tak nie napisał, innowacje są zachciankowe ale oni nie mogą Ci powiedzieć że któraś jest zbędna, wszystkie uwagi są bardzo na miejscu wymieniłeś chyba wszystkie :) |
_________________ URSUS JEST BOGIEM, ZETOR NAŁOGIEM, NEW HOLLAND SIARĄ A FORTSCHRITT PODSTAWĄ :)
 |
|
|
|
 |
mlonekpl
Polak

|
Wysłany: Sro 22 Lut, 2012 19:47 • 163 post w temacie
|
|
|
| Ty mówisz o mnie [założycielu tego tematu] czy o tych wszystkich ludziach którzy pisali swoje zachcianki ? |
|
 |
jasio20012

|
Wysłany: Sro 22 Lut, 2012 20:07 • 164 post w temacie
|
|
|
| mi sie podoba tylko jeszcze to co dopisał matux mogło by być |
|
|
|
 |
mbczxvnm

|
Wysłany: Pon 27 Lut, 2012 19:43 • 165 post w temacie
|
|
|
Ludzie! Pomyślcie trochę... Przecież twórcy pochodzą z Niemiec, a nie z polski. Co wy myślicie że oni wam jakiegoś ursusa dają!? Włączcie myślenie trochę może co? Oni robią ich maszyny, takie jakimi tam jeżdżą. A tak od siebie to mogli by dać inną licencję niż Deutz. Najlepiej Claas albo New Holland. A najlepiej wszystkie jakie można a nie tylko jedną
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|