symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » jak dlugo gracie?
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dlugo, gracie, kody do ls 2011

Autor Wiadomość
seba21

Znacznik tego postuWysłany: Wto 24 Mar, 2009 18:191 post w temacie

jak dlugo gracie w lsa?
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

robo__1

Znacznik tego postuWysłany: Wto 31 Mar, 2009 12:292 post w temacie

witaj ja gram juz 5 miesiecy i wytestowalem wiele modow (map,skinow itp.)super gierka tylko jedna wada moja zona smieje sie zemnie :mrgreen:
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

seba21

Znacznik tego postuWysłany: Wto 31 Mar, 2009 13:443 post w temacie

u mnie to samo, kumple i dziewczyna żarty sobie z tego robią, a dla mnie to poważna sprawa :mrgreen:
 Ten użytkownik dostał za ten post 1 piw/piwa

devilll4
stara gwardia

Znacznik tego postuWysłany: Wto 31 Mar, 2009 18:054 post w temacie

jakby nie patrzeć podzielam wasze zdanie :P chyba nie ma osoby która mogłaby powiedzieć inaczej :)coś trzeba robić jak się nudzi a nie pójdę i nie zrobię z ciągnikiem i maszynami tego samego co w grze :P no i nie ma takiego wyboru a tu można mieć każda rzecz:)

antek

Znacznik tego postuWysłany: Wto 31 Mar, 2009 19:165 post w temacie

ja gram od wakacji ostatnich

fajowa gra i tyle :P
a i znajomi się nie śmieją, w końcu rola fajna sprawa :]

JaMaL
Dośw. Modelarz

Znacznik tego postuWysłany: Wto 31 Mar, 2009 20:346 post w temacie

No Antek masz racje że to fajna sprawa ja gram ponad 2 lata..

evel

Znacznik tego postuWysłany: Wto 31 Mar, 2009 20:497 post w temacie

ja gram co jakis czas od paru miesiecy

JaMaL
Dośw. Modelarz

Znacznik tego postuWysłany: Wto 31 Mar, 2009 20:508 post w temacie

i co podoba Ci się ?

pawko

Znacznik tego postuWysłany: Wto 31 Mar, 2009 20:529 post w temacie

hej a da sie zrobic tak zeby w ls 22008 grać przez internet?
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna

JaMaL
Dośw. Modelarz

Znacznik tego postuWysłany: Wto 31 Mar, 2009 21:1710 post w temacie

nie da sie

mati2222

Znacznik tego postuWysłany: Wto 31 Mar, 2009 21:2311 post w temacie

ja gram codziennie

JaMaL
Dośw. Modelarz

Znacznik tego postuWysłany: Wto 31 Mar, 2009 21:2412 post w temacie

ja nie ale się staram grać codziennie i pomagać na forum

zamien

Znacznik tego postuWysłany: Wto 31 Mar, 2009 21:2713 post w temacie

ja zalezy ile mam czasu i jaka pogoda jest :):P
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna

robo__1

Znacznik tego postuWysłany: Wto 31 Mar, 2009 23:1514 post w temacie

opowiem wam smieszna chistoryjke o poczatkach mojej przygody z ls08 wgralem odrazu mody i nowa mape mialem na swojej farmie traktory, przyczepy itp. oprucz kombajnow nastepnego dnia opowiedzialem kolegom w pracy o tej grze i dowiadywalem sie czy morzna w jakis sposob zkosic zborze bez kombajna oni wysmiali mie i kazali kupic kose albo ukrasc sasiadowi kombajn. Tego samego dnia przejechalem sie po calej mapie i znalazlem 2 kombajny w innej farmie. i co zrobilem?.... ukradlem sasiadowi dwa bizony :mrgreen:

pavcik

Znacznik tego postuWysłany: Sro 01 Kwi, 2009 16:1215 post w temacie

robo__1 napisał/a:
opowiem wam smieszna chistoryjke o poczatkach mojej przygody z ls08 wgralem odrazu mody i nowa mape mialem na swojej farmie traktory, przyczepy itp. oprucz kombajnow nastepnego dnia opowiedzialem kolegom w pracy o tej grze i dowiadywalem sie czy morzna w jakis sposob zkosic zborze bez kombajna oni wysmiali mie i kazali kupic kose albo ukrasc sasiadowi kombajn. Tego samego dnia przejechalem sie po calej mapie i znalazlem 2 kombajny w innej farmie. i co zrobilem?.... ukradlem sasiadowi dwa bizony :mrgreen:

hehehehe
nie wiem, ale ludzie ktorzy smieja sie z takich gier to chyba nie maja swoich zainteresowan konkretnych :-P
normalka jest, ze milosnik lotnictwa bedzie gral w symulatory lotu, a my, milosnicy ciągników oraz kombajnów śmigamy po polach :mrgreen:

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » jak dlugo gracie?

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo