Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 18:42 • 1 post w temacie
Otóż wiele osób czasem ma problemy z modami które się gryzą itp :) po co sprawdzać każdy mod po kolei jak możemy wejść w tą linijkę:
C:\Documents and Settings\ADMIN\Moje dokumenty\My games\FarmingSimulator2011
Szukamy pliku log.txt (Jeżeli mamy włączamy plik log.txt włączmy go a potem grę aby postał raport błędu)
Otwieramy ten plik zjeżdżamy na sam dół i trochę w górę i szukamy czegoś co rozpoczyna się na error a później linijek i innych tekstów u mnie jest tak:
Error: Can't load resource: C:/Documents and Settings/ADMIN/Moje dokumenty/My Games/FarmingSimulator2011/mods/clock/store.png
Error: Can't load resource: C:/Documents and Settings/ADMIN/Moje dokumenty/My Games/FarmingSimulator2011/mods/JohnDeereAAuflieger/Texturen/store.png
Error: Can't load resource: C:/Documents and Settings/ADMIN/Moje dokumenty/My Games/FarmingSimulator2011/mods/manurev2/manureUgradePicMP.png
Error: Can't load resource: C:/Documents and Settings/ADMIN/Moje dokumenty/My Games/FarmingSimulator2011/mods/Ursusc385/store_lizard2000.png
Jak widać są tu 4 wadliwe mody które się nie uruchomiły bo coś je gryzło :) u mnie to był jelcz by maciuboss :) tak łatwo można wykryć jakie mody wywalić