symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » Jaka mapa na s?abe kompy do ls09
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: do, do pobrania symulator farmy, kody do ls 2011a, kompy, mapa, na, slabe

Autor Wiadomość
Kamillo0

traktory, kombajny, przyczepyWysłany: Czw 26 Sie, 2010 13:481 post w temacie

ls2009 download

Witam!
Jestem nowy. Szukałem ale nie mogłem nic takiego znaleźć więc tworze temat. Otóż mam trochę słaby komp bo gra mi się tnie ;/ I tu moje pytanie: Czy standardowa mapa jest najlepsza na słabe kompy? Czy może są inne mapy które są lepsze na słabe kompy? Według mnie im więcej rzeczy na mapie tym większy wymagania sprzętowe... Lecz wolę zapytać. I przy okazji pytanko jak robią ludzie na filmikach na YT gdzie dajmy na to kosi 2 kombajny i 2 ciągniki jeżdżą po zboże. Czy tak może każdy czy to mody są odpowiednio zaprogramowane. Może głupie pytania ale się nie znam. ;p A kto pyta nie błądzi :D
Z góry Dzięki :)
Ostatnio edytowany przez Kamillo0, dnia: Czw 26 Sie, 2010 13:50, w sumie zmieniany 1 raz   
dodatki landwirtschafts simulator symulator farmy 2011 dodatki do gry, traktory Symulator Farmy 2011

forum, landwirtschafts simulator
Fooler

traktory, kombajny, przyczepyWysłany: Czw 26 Sie, 2010 14:392 post w temacie

ls2009 download

Kamillo0 napisał/a:
Czy standardowa mapa jest najlepsza na słabe kompy?

Najczęściej tak. Dodatkowo można zmniejszyć zapotrzebowanie sprzętowe, obniżając rozdzielczość, poziom detali i kilka innych opcji (cienie, log.txt).

Kamillo0 napisał/a:
Według mnie im więcej rzeczy na mapie tym większy wymagania sprzętowe

Dobrze myślisz. Zależy też, jakie to obiekty lub mody (jak szczegółowo wykonane).

Kamillo0 napisał/a:
kosi 2 kombajny i 2 ciągniki jeżdżą po zboże

To funkcja PatchTractor, dostępna w wersji LS2009 Gold.
Ostatnio edytowany przez Fooler, dnia: Czw 26 Sie, 2010 14:43, w sumie zmieniany 2 razy   
 Ten użytkownik dostał za ten post 2 piw/piwa
dodatki landwirtschafts simulator symulator farmy 2011 dodatki do gry, traktory

cykor cuki
PFMŻ

traktory, kombajny, przyczepyWysłany: Czw 26 Sie, 2010 14:503 post w temacie

ls2009 download

ale mozesz tez dodac samemu path tractor

Kamillo0

traktory, kombajny, przyczepyWysłany: Czw 26 Sie, 2010 15:424 post w temacie

ls2009 download

Dzięki co do tej mapy :) Nie jestem dziadem wiec daje piwo ale nie jestem też panem żeby się tym chwalić xD Südschweden Map, (dopracowana średnia mapa) - ta mapa mi się spodobała więc spróbuję ją ściągnąć i wrzucić, mam nadzieje, że link jeszcze działa :D Zrobię sobie kopie standardu więc w razie czego się zmieni :) Kiedyś grałem w ls09 więc trochę kumam no i w ls08 się pykało swego czasu :D Pamiętam że miałem dziwną mapę dużo bajerów i wyłączyłem auta na drodze i od razu śmigało tylko jak z daleka na farmę lukałem to było cięcie ale co poradzisz :D
Hmmm.. no dobra mogę dodać patch ale jak? skąd? i jak to działa? :D
I czy wgl będzie działać w tym ls :)
dodatki landwirtschafts simulator symulator farmy 2011 dodatki do gry, traktory Symulator Farmy 2011

Fooler

traktory, kombajny, przyczepyWysłany: Czw 26 Sie, 2010 16:355 post w temacie

ls2009 download

Kamillo0 napisał/a:
mogę dodać patch ale jak? skąd? i jak to działa?

Możesz dodać patch 1.1, jeśli nie masz jeszcze. Tylko POLSKA wersja gry ma już patch razem ze spolszczeniem. Patch usuwa parę bugów, np. znikające maszyny, niedziałające maszyny, znikające snopki z pola. Instalkę patcha wrzucasz do głównego folderu gry i odpalasz instalowanie.

Tu masz wybór patch'y: http://www.ls2009.net/patche-programy-vf71.htm

Kamillo0

traktory, kombajny, przyczepyWysłany: Czw 26 Sie, 2010 19:226 post w temacie

ls2009 download

Oki znalazłem 1.1 i ściągam mam nadzieję, że poprawią jakość gry, znaczy bugi. Ściągnąłem niemiecką wersję więc i taki pach muszę ściągnąć. :D Dzięx

Grelax

traktory, kombajny, przyczepyWysłany: Czw 26 Sie, 2010 21:137 post w temacie

ls2009 download

A mi nie działa płynnie wiele map pod tytułem LOW ale zainstalowałem w akcie desperacji Micromap by Bociek i mimo durzej ilości detali chodzi jak ta lala. Nie ma efektu spadku framerate'u gdy sie patrzy na farmę bo praktycznie całyc zas się na niej jest :-P Dodatkowo sprzedaje maszyny od razu jak skonczę nimi pracować żeby na mapie było tylko to co potrzeba i w końcu mogę grać bez nerwów.

Kamillo0

traktory, kombajny, przyczepyWysłany: Pią 27 Sie, 2010 00:338 post w temacie

ls2009 download

W sumie dobry pomysł. Ale o ile wiem jak sprzedajesz maszyny to dostajesz za nie mniej niż zapłaciłeś a potem płacisz normalnie gdy kupujesz więc tylko kaskę tracisz :D
Mam słabego kompa ale jednak zawsze w ls waliłem maszyn ile się dało :D w ls08 swojego czasu miałem ponad 130 maszyn bo miałem tyle i potem kilka dodałem ale już nie pamiętam ile :D I gra mi śmigała cieło się tylko gdy miałem te maszyny blisko farmy i jechałem na nią z pola no to wtedy byłą porażka ale tak to luzik. :D Wystarczy wyłączyć ruch, zmienić rozdzielczość i gycior :D

A jeszcze takie pytanko a jak się steruje tymi pomocnikami po wgraniu patcha bo samo h jakoś dziwnie działa ;o

Grelax

traktory, kombajny, przyczepyWysłany: Pią 27 Sie, 2010 06:399 post w temacie

ls2009 download

Usawiłem ceny wszystkich maszyn na 1 wiec kasy mi nie zabraknie... ;-)

Kamillo0

traktory, kombajny, przyczepyWysłany: Pią 27 Sie, 2010 12:3910 post w temacie

ls2009 download

Nie wiem czy mogę tu pytać ale zaryzykuje :D Czy mógłby mi ktoś na PW zapodać crack do gold edition? Gdyż zainstalowałem patch 1.1 i chce serial kod a stary nie działa :D
Ostatnio edytowany przez Kamillo0, dnia: Pią 27 Sie, 2010 12:43, w sumie zmieniany 1 raz   

Anima Libera

traktory, kombajny, przyczepyWysłany: Pon 30 Sie, 2010 20:3211 post w temacie

ls2009 download

xD ja tez szukam ale czy czasami nie mozna sobie sciagnac jakiegos patcha na golda??

@edit P.S jak ustawic wszystkie ceny na zero??(moja siora ma slabego kompa i jej tez sie tnie)

P.S ja jej na swoim nie daje:)
Ostatnio edytowany przez Anima Libera, dnia: Pon 30 Sie, 2010 20:37, w sumie zmieniany 1 raz   

miszaone

traktory, kombajny, przyczepyWysłany: Pią 03 Wrz, 2010 17:4412 post w temacie

ls2009 download

Niwiem wiem tyle ze np pagurki itp... Zacinaja gierke mozesz ściągnac mape bez pagurków i nie bedzie sie tak cieła ja np. swego czasu tak zrobiłem i śmiga elegancko. Pozdro

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » Jaka mapa na s?abe kompy do ls09

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo