symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » Kierownice Logitecha - co zrobi?, gdy kamera si? obraca?
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: co, gdy, kamera, kierownice, logitecha, mody symulator farmy 2011, obraca, sie

Autor Wiadomość
CoowBooy
NieSpamowaćMiNaPW

Znacznik tego postuWysłany: Sro 01 Wrz, 2010 11:541 post w temacie

Witam.

Pewnie niektórzy mają problem z kierownicą w LSie, że kamera się obraca. Nie wiem jak w innych kierownicach to załatwić, ale w przypadku kierownic Logitecha wraz z Logitech Profilerem, problem można łatwo rozwiązać.

Otwieramy Logitech Profilera. Wchodzimy w Options -> Global Device Settings... -> zafajkowujemy "Report Combined Pedal", wciskamy OK, i to wszystko. ;)
Ostatnio edytowany przez CoowBooy, dnia: Sro 01 Wrz, 2010 11:54, w sumie zmieniany 1 raz   
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

spavatch
Miastowy

Znacznik tego postuWysłany: Czw 02 Wrz, 2010 11:162 post w temacie

Nie ma co, odkryles Ameryke... ;-)

KLIK! :-P

... a ci, którzy nie myślą, powinni mieć internet jak telegazetę - tylko do odczytu!

dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

CoowBooy
NieSpamowaćMiNaPW

Znacznik tego postuWysłany: Czw 02 Wrz, 2010 18:483 post w temacie

Odkryłem, nie odkryłem, u mnie ta opcja nazywa się inaczej :P
Zresztą, raczej mało ludzi wierzy, że znajdą odpowiedź na swoje pytanie zaglądając do wątku pt. "kierownica". ;]

KAM86

Znacznik tego postuWysłany: Wto 09 Lis, 2010 22:424 post w temacie

Zrobiłem tak jak napisałeś ale wtedy nie działają mi pedały, bez tej opcji pedały działają ale kamera "fruwa" i maszna jedzie do tyłu gdy puszcze gaz ;/ wie ktoś dlaczego tak się dzieje?

KAM86

Znacznik tego postuWysłany: Czw 11 Lis, 2010 18:345 post w temacie

odświerzam

spavatch
Miastowy

Znacznik tego postuWysłany: Sro 17 Lis, 2010 13:226 post w temacie

KAM86 napisał/a:
wie ktoś dlaczego tak się dzieje?

Wie. Po zaznaczeniu opcji musisz przekonfigurowac sterowanie w grze.

Zaradnosc dzisiejszej mlodziezy wola o pomste do nieba... :roll:

... a ci, którzy nie myślą, powinni mieć internet jak telegazetę - tylko do odczytu!

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » Kierownice Logitecha - co zrobi?, gdy kamera si? obraca?

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo