symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » ls 2011 jest SUPER
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 2011, jest, ls, super

Autor Wiadomość
grzegorz!1995

Znacznik tego postuWysłany: Nie 17 Paź, 2010 12:421 post w temacie

czesc sciaglem se demo 2011 noi nie takie zle ja mysle ze agrar dlatego wiekszosci nie chodzi bo przesadzili a landwich simulator 2011 jest prawie na kazdy komp. 8-)
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

grzegorz!1995

Znacznik tego postuWysłany: Nie 17 Paź, 2010 12:432 post w temacie

mowcie jak jest 8-)
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

michas1970
||||||||||||||||||||

Znacznik tego postuWysłany: Nie 17 Paź, 2010 13:133 post w temacie

grzegorz!1995 napisał/a:
est prawie na kazdy komp.

ze szczególnym naciskiem na prawie
ale cóż było by zbyt pięknie gdyby gra nie potrzebowała sse2
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna

Fooler

Znacznik tego postuWysłany: Nie 17 Paź, 2010 13:284 post w temacie

SSE2 jest poważną przeszkodą. Jakże wielu ludzi ma komputery ze "zbyt starym" procesorem, szkoda że Astragon się tak wywyższył z techniką. Zamaist tego, mogli popracować nad większą różnicą w jakości grafiki i nad lepszą optymalizacją. Inne nowe gry, np. shooter'y jakoś nie wołają o SSE2.

laksom

Znacznik tego postuWysłany: Nie 17 Paź, 2010 14:525 post w temacie

LS 2011 już jest!!!!

Dzisiaj pobrałem pełną wersję DE. Wcześniej nie pisałem, bo nie byłem pewien czy to jest pełna wersja, czy demo. Teraz potwierdzam Landwirtschafts Simulator 2011 już jest :!: . Teraz tylko czekać na pełniaka w sklepie.

Dnia 4 sierpnia 2010 o godzinie 22:35 strzelił setny post :-D

Fooler

Znacznik tego postuWysłany: Nie 17 Paź, 2010 15:016 post w temacie

laksom, to nie widziałeś, ile tego już wywaliliśmy do Archiwum?

laksom

Znacznik tego postuWysłany: Nie 17 Paź, 2010 15:127 post w temacie

Fooler napisał/a:
laksom, to nie widziałeś, ile tego już wywaliliśmy do Archiwum?

Wybacz Fooler, ale nie za bardzo dzisiaj kontaktuję (zmęczenie). No i po drugie nie zaglądałem do archiwum.

PS. No rzeczywiście uzbierało się tego w Archiwum. I bardzo dobrze. Tak trzymać :!:

Dnia 4 sierpnia 2010 o godzinie 22:35 strzelił setny post :-D
Ostatnio edytowany przez laksom, dnia: Nie 17 Paź, 2010 15:15, w sumie zmieniany 1 raz   

Fooler

Znacznik tego postuWysłany: Nie 17 Paź, 2010 15:168 post w temacie

Od wczoraj nieustanna walka z warezem trwa. Już się przesada robi, co chwila ktoś ładuje linki, sensacja jak niewiadomo co. Z tego, co widzę po innych forach, nie tylko u nas tępimy piractwo, więc niechaj autorzy postów z warezem nie mają żalu.

spavatch
Miastowy

Znacznik tego postuWysłany: Nie 17 Paź, 2010 16:199 post w temacie

Fooler napisał/a:
SSE2 jest poważną przeszkodą. Jakże wielu ludzi ma komputery ze "zbyt starym" procesorem, szkoda że Astragon się tak wywyższył z techniką.

Nie przesadzajmy. Zestaw instrukcji SSE2 zostal wprowadzony do uzytku 9 lat temu, najwyzszy czas zaczac z niego korzystac. Komputery wyposazone w procesory bez SSE2 na dzien dzisiejszy i tak nadaja sie - nie bojmy sie tego powiedziec - praktycznie tylko do lupania orzechow. Nie wazne, czy ma seryjne 1,3 GHz, czy zostal pogoniony na 2,8 - to i tak jest antyk. Masz Athlona X2 i sam doskonale wiesz, ze nawet na nim nie chodzi to dobrze, a co dopiero na Athlonie XP... Mowie to ja - wieloletni uzytkownik i sympatyk tego procesora. Tu nie ma co zalamywac rak - pora na modernizacje, moi mili :roll: .

... a ci, którzy nie myślą, powinni mieć internet jak telegazetę - tylko do odczytu!

Fooler

Znacznik tego postuWysłany: Nie 17 Paź, 2010 16:2310 post w temacie

spavatch, zgadza się, ale biorąc pod uwagę ilość gier, jakie jeszcze nie wymagają SSE2, jest to niefortunne posunięcie Astragona, zwłaszcza w świetle ich lichej optymalizacji silnika graficznego i jakości tekstur. Nie powinno być priorytetem dla programistów LS-a stosowanie technologii na siłę, lecz usprawnienie i ulepszenie rzeczy bardziej oczywistych i przydatnych dla zwykłego gracza.

spavatch
Miastowy

Znacznik tego postuWysłany: Nie 17 Paź, 2010 16:5911 post w temacie

Fooler, w zasadzie nie wiemy jak te 170-pare dodatkowych instrukcji wplynie na dzialanie gry. Demo to za malo aby to ocenic. Zasadniczo wymyslono je aby zwiekszyc wydajnosc zatem zmiany wydaja sie isc w dobrym kierunku. Do jakosci tekstur bym sie nie przyczepial, w koncu to ma byc symulator, a nie generator screenshotow. Jakosc grafiki jest na drugim miejscu.

Swoja droga ciekawy temat. Larum podniesione przez rodzimych graczy pozwala postawic teze, ze Athlon XP jest najpopularniejszym procesorem na polskiej wsi :P.

EDIT po przemysleniu tematu: czemu nikt nie marudzi, ze gra wymaga karty zgodnej z Pixel Shaderami 2.0? :-P

... a ci, którzy nie myślą, powinni mieć internet jak telegazetę - tylko do odczytu!

Ostatnio edytowany przez spavatch, dnia: Nie 17 Paź, 2010 17:24, w sumie zmieniany 1 raz   

michas1970
||||||||||||||||||||

Znacznik tego postuWysłany: Nie 17 Paź, 2010 17:3112 post w temacie

spawatch ja na athlonia xp 2600 nie narzekam ls2009 chodzi mi dobrze mnie jednak martwi to że SSE2 wprowadzono w 2001r. a mam procesor z 2005r. i amd w takim czasie (na rynku informatycznym 4 lata to przepaść i wszyscy to wiecie) nie zdołał stworzyć procesora pod socket a z tym standardem ale to ich sprawa następny mój komp będzie z Prockiem intela.
po drugie nie rozumiem też co w ls2011 potrzebuje 128 rejestru mmx skoro dodali cgodzace krowy i chodzących ludzi + multiplayer
z drugiej strony patrząc na to to wymyślono to dla ludzi aby lepiej im się grało i trudno się dziwić dlaczego nagle ktoś sięgnął do sse2
nic jeśli chce się pograć w nowe gry to kiedyś trzeba zainwestować w sprzęt co mają okazaję odczuć użytkownicy nieszczęsnych procesorów z listy
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna

Farmerus1
Fc Barca? Lubie to!

Znacznik tego postuWysłany: Nie 17 Paź, 2010 17:5513 post w temacie

Fooler napisał/a:
Od wczoraj nieustanna walka z warezem trwa.

hehe w kazdym temacie widze link potem post narusze regulamin nie ma co jest sensacja ;-)

spavatch
Miastowy

Znacznik tego postuWysłany: Nie 17 Paź, 2010 20:0814 post w temacie

michas1970 napisał/a:
mnie jednak martwi to że SSE2 wprowadzono w 2001r. a mam procesor z 2005r. i amd w takim czasie (na rynku informatycznym 4 lata to przepaść i wszyscy to wiecie) nie zdołał stworzyć procesora pod socket a z tym standardem ale to ich sprawa następny mój komp będzie z Prockiem intela.

Twoj procesor moze i byl KUPIONY w 2005 roku, ale konstrukcyjnie pochodzi z roku 2001. To, ze kupiles Athlona XP dwa lata po premierze Athlona64 - pierwszego 64-bitowego procesora dostepnego przecietnemu Kowalskiemu, wprowadzajacego obsluge SSE3 rok przed Pentiumem 4 - to byl Twoj wybor :roll: i dzisiejsze problemy z LS11 sa owocem tej wlasnie decyzji. W zwiazku z powyzszym nie widze powodu aby obrazac sie na AMD. Obecne ich procesory sa zgodne z SSE4a wiec mozna byc pewnym, ze przy tym tempie wprowadzania w zycie innowacji uruchomisz na nich nawet LS2025 :-P .

'Adidas'
Nowy avatar :-)

Ostrzeżeń: 4

Znacznik tego postuWysłany: Pon 18 Paź, 2010 14:3815 post w temacie

oczekiwalem czegos wiecej...ziemia wyglada znow jak asfalt

-----> NIE ZAŚMIECAJ NASZEGO FORUM !

-----> NIE ZAWALAJCIE TEGO FORUM BEZSENSOWNYMI TEMATAMI I PYTANIAMI !

-----> NIE DUBLUJCIE DODATKÓW W DZIALE DOWNLOAD

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » ls 2011 jest SUPER

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo