symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » Ls 2011 pare pytań
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 2011, ls, pare, pytan

Autor Wiadomość
Mathew123

Znacznik tego postuWysłany: Sro 08 Gru, 2010 14:491 post w temacie

Jak wpisać klucz do gry bo jak zainstalowalem to źle wpisałem teraz sie niepokazuje gdzie mam wpisać
Jak mieć dużo pieniędzy w grze
Dlazeg ubywają mi pieniądze?
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

Bartek339
SF 2011 rządzi!

Znacznik tego postuWysłany: Sro 08 Gru, 2010 15:222 post w temacie

1 usuń folder w moje dokumenty/my games /landwirtschafts simulator 2011 ---Usuń to
2 poprostu sprzedawaj zboże
3 nie wiem
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

Fooler

Znacznik tego postuWysłany: Sro 08 Gru, 2010 17:023 post w temacie

Mathew123 napisał/a:
Dlazeg ubywają mi pieniądze?

Może zatrudniasz pracownika.

Mathew123

Znacznik tego postuWysłany: Sro 08 Gru, 2010 19:574 post w temacie

Jak mogłem zatrudnić pracownika ?? jak go zwolnic niema żadnego modu albo kodu na pieniądze
Podajcie jakiś dzialając klucz do gry ten mi nie działa RLDST-88XDT-8KQKZ-LQTME-SXTTH en tak samo RSNBJ-54PRT-74LFD-B8TD2-MRNPZ i ten RLD2B-FXKAC-FZSLY-8MM8D-KNXRH
Ostatnio edytowany przez Mathew123, dnia: Sro 08 Gru, 2010 20:26, w sumie zmieniany 1 raz   

Fendt52
Jeste najlepszy!

Znacznik tego postuWysłany: Pią 10 Gru, 2010 14:425 post w temacie

1.nie wiem
2.Sprzedawaj zboże lub otwórz C:\Documents and Settings\TWOJANAZWA\Moje dokumenty\My Games\FarmingSimulator2011\savegame1 otwórz careerSavegame za pomocą notatnika wyszukaj słowo money wykasuj i wpisz ile chcesz mieć kasy
3.za paliwo ci ubywa kasy

mobi1999
szuka dziewczyny

Znacznik tego postuWysłany: Sro 22 Gru, 2010 17:346 post w temacie

1.Kliknij na ilkone LS'a i wpisój hyba
2.W MojeDokumenty/My Games/Farming Simulator 2011 /Jak masz zapis nr 1 to SaveGame1/i masz tam ilnijke Money i wpisujesz na 999999999
#.Hmmm moze pracownik albo niewiwm! :-/

bimber1

Znacznik tego postuWysłany: Sro 22 Gru, 2010 18:217 post w temacie

zarejestrowałem się specjalnie na tej stronie ponieważ widzę ze tutaj dostane odpowiedzi na wszystkie moje pytania do gry ls11 a mianowicie
jeżeli mam pole takie zwykłe :-) to czy ja muszę je orać a potem kultywować i dopiero siać i nasuwa się drugie pytanie czy muszę kultywować pole aby je zasiać i czy jak nie zrobię tych dwóch czynności przed zasianiem to czy to będzie miało jakiś wpływ na zbiory? Drugie pytanie czy jak mam plug i kultywator to tą samą prace wykona agregat? co trzeba zrobić aby najniższym kosztem zacząć hodować krowy?

Fooler

Znacznik tego postuWysłany: Sro 22 Gru, 2010 19:438 post w temacie

bimber1 napisał/a:
czy ja muszę je orać a potem kultywować i dopiero siać i nasuwa się drugie pytanie czy muszę kultywować pole aby je zasiać i czy jak nie zrobię tych dwóch czynności przed zasianiem to czy to będzie miało jakiś wpływ na zbiory?
bimber1, gra wymaga do siania tylko jednej z czynności - orka lub bronowanie i siewnik "chwyci". Na plon w grze ma wpływ tylko oprysk.
bimber1 napisał/a:
czy jak mam plug i kultywator to tą samą prace wykona agregat?

Tak, grze jest obojętne, jaką maszyną uprawiasz, skrypty są stosowane w zasadzie jednakowe.
Tylko od Ciebie jako gracza zależy, czy chcesz grać wedle reguł symulacji, czy chcesz iść na łatwiznę i szybkość. Możesz stosować wszystkie metody znane z realnego rolnictwa i w tej kolejności, a możesz na szybkiego - brony i siewnik. I też urośnie. Z jedną różnicą co do realu - w grze po siewniku nie możesz już nic poza nawożeniem, w realu czasem stosuje się bronowanie na ziarno w celu jego przykrycia - w grze brona skasuje zasiew.
Co do oprysków i nawożenia w grze - wielokrotne powtórzenie nawożenia NIE zwiększy plonu wielokrotnie. Jakikolwiek stosujesz nawóz - czy to gnojówka, czy to użyźniacz (fertilizer), czy też obornik lub pestycydy - skutek ten sam, bo działają one w grze na tym samym skrypcie.
Ostatnio edytowany przez Fooler, dnia: Sro 22 Gru, 2010 19:50, w sumie zmieniany 2 razy   
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna

bimber1

Znacznik tego postuWysłany: Sro 22 Gru, 2010 22:249 post w temacie

no wielkie dzięki pomogłeś mi a jeszcze co do tych krów to jak najniższym kosztem rozpocząć hodowle nawet tych dwóch krów a i jeszcze jedno jest sens jak teraz sprzedam te dwa kombajny co mam od samego początku i kupie jeden ale porządny?

damian50021
KOCHAM URSUSY!!!

Znacznik tego postuWysłany: Czw 23 Gru, 2010 11:1410 post w temacie

i tak Cię nie będzie stać na lepszy kombajn po sprzedaży tych dwóch. Jak coś to sprzedaj tego zielonego Lizarda (kombajn który dostaje się na start gry) i zostaw sobie żółtego bo jest lepszy. Kombajn ten mimo, że jest wolny i ma małą pojemność zbiornika to i tak lepiej go zostawić niż kupować lepszy kombajn mimo, że Cię na niego stać tylko lepiej jest zainwestować w krowy bo mleko przy sprzedaży przynosi duże zyski.

bimber1

Znacznik tego postuWysłany: Pią 24 Gru, 2010 10:4411 post w temacie

właśnie co do tych krów to jak najniższym kosztem rozpocząć hodowle. co do kombajnu to mam pieniądze na nowego lecz brakuje mi tylko tyle co sprzedał bym te dwa trupy

Fooler

Znacznik tego postuWysłany: Pią 24 Gru, 2010 11:4012 post w temacie

bimber1, to może wysprzedaj zboże z silosów, trochę kasy dojdzie.

bimber1

Znacznik tego postuWysłany: Pią 24 Gru, 2010 12:1013 post w temacie

wysprzedałem wszystko mam jakieś 200k tylko się pytam czy zamiana dwóch starych kombajnów na jeden ale dobry jest dobrym rozwiązaniem! a i da mi ktoś przepis jak najszybciej i najtaniej zacząć hodowle tych krów

Papaj58

Znacznik tego postuWysłany: Pią 24 Gru, 2010 14:1214 post w temacie

Hodowli krów na początku gry najlepiej nie zaczynać, trzeba mieć trochę kasy na zakup sprzętu. Nie gra roli czy masz 2 stare kombajny czy jeden nowy. Do hodowli krów potrzebujesz sprzęt do koszenia i zbierania trawy oraz do koszenia kukurydzy na sieczkę i robienia kiszonki. Ale to jeszcze nie wszystko musisz mieć rozrzutnik do obornika i beczkowóz do gnojowicy oraz traktor z turem i łycha do ładowania obornika. Musisz również mieć co najmniej 6 pól gdzie ten obornik i gnojowicę będziesz mógł zużyć. I tak w kółko.
Ja krowy kupiłem dopiero mając na koncie 500k.

bimber1

Znacznik tego postuWysłany: Pią 24 Gru, 2010 20:2915 post w temacie

aha no to już wiem że na krowy to poczekać nie ma co się spieszyć a możesz mi powiedzieć do czego służy i w jaki sposób działa urządzenie o nazwie HORSCH Pronto 9 DC i podobne do tego HORSCH Sprinter 8 ST tyle wiem ze chodzi coś z siewem ale nic dokładniej mógł by mi ktoś to przybliżyć??

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » Ls 2011 pare pytań

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo