|
Tagi tematu: 2011, ls, pare, pytan
|
| Autor |
Wiadomość
|
Mathew123

|
Wysłany: Sro 08 Gru, 2010 14:49 • 1 post w temacie
|
|
|
Jak wpisać klucz do gry bo jak zainstalowalem to źle wpisałem teraz sie niepokazuje gdzie mam wpisać
Jak mieć dużo pieniędzy w grze
Dlazeg ubywają mi pieniądze?
|
|
|
|
 |
Bartek339
SF 2011 rządzi!

|
Wysłany: Sro 08 Gru, 2010 15:22 • 2 post w temacie
|
|
|
1 usuń folder w moje dokumenty/my games /landwirtschafts simulator 2011 ---Usuń to
2 poprostu sprzedawaj zboże
3 nie wiem |
|
|
|
 |
Fooler

|
Wysłany: Sro 08 Gru, 2010 17:02 • 3 post w temacie
|
|
|
| Mathew123 napisał/a: | | Dlazeg ubywają mi pieniądze? |
Może zatrudniasz pracownika. |
_________________ Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.
 |
|
|
|
 |
Mathew123

|
Wysłany: Sro 08 Gru, 2010 19:57 • 4 post w temacie
|
|
|
Jak mogłem zatrudnić pracownika ?? jak go zwolnic niema żadnego modu albo kodu na pieniądze
Podajcie jakiś dzialając klucz do gry ten mi nie działa RLDST-88XDT-8KQKZ-LQTME-SXTTH en tak samo RSNBJ-54PRT-74LFD-B8TD2-MRNPZ i ten RLD2B-FXKAC-FZSLY-8MM8D-KNXRH |
| Ostatnio edytowany przez Mathew123, dnia: Sro 08 Gru, 2010 20:26, w sumie zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Fendt52
Jeste najlepszy!

|
Wysłany: Pią 10 Gru, 2010 14:42 • 5 post w temacie
|
|
|
1.nie wiem
2.Sprzedawaj zboże lub otwórz C:\Documents and Settings\TWOJANAZWA\Moje dokumenty\My Games\FarmingSimulator2011\savegame1 otwórz careerSavegame za pomocą notatnika wyszukaj słowo money wykasuj i wpisz ile chcesz mieć kasy
3.za paliwo ci ubywa kasy |
_________________ http://www.ls2009.net/gos...dta-vt46845.htm
Pomogłem postaw piwo! |
|
|
|
 |
mobi1999
szuka dziewczyny

|
Wysłany: Sro 22 Gru, 2010 17:34 • 6 post w temacie
|
|
|
1.Kliknij na ilkone LS'a i wpisój hyba
2.W MojeDokumenty/My Games/Farming Simulator 2011 /Jak masz zapis nr 1 to SaveGame1/i masz tam ilnijke Money i wpisujesz na 999999999
#.Hmmm moze pracownik albo niewiwm! |
_________________ Pomoge dzown:796981384 serio!!!
 |
|
|
|
 |
bimber1

|
Wysłany: Sro 22 Gru, 2010 18:21 • 7 post w temacie
|
|
|
zarejestrowałem się specjalnie na tej stronie ponieważ widzę ze tutaj dostane odpowiedzi na wszystkie moje pytania do gry ls11 a mianowicie
jeżeli mam pole takie zwykłe to czy ja muszę je orać a potem kultywować i dopiero siać i nasuwa się drugie pytanie czy muszę kultywować pole aby je zasiać i czy jak nie zrobię tych dwóch czynności przed zasianiem to czy to będzie miało jakiś wpływ na zbiory? Drugie pytanie czy jak mam plug i kultywator to tą samą prace wykona agregat? co trzeba zrobić aby najniższym kosztem zacząć hodować krowy? |
|
|
|
 |
Fooler

|
Wysłany: Sro 22 Gru, 2010 19:43 • 8 post w temacie
|
|
|
| bimber1 napisał/a: | | czy ja muszę je orać a potem kultywować i dopiero siać i nasuwa się drugie pytanie czy muszę kultywować pole aby je zasiać i czy jak nie zrobię tych dwóch czynności przed zasianiem to czy to będzie miało jakiś wpływ na zbiory? | bimber1, gra wymaga do siania tylko jednej z czynności - orka lub bronowanie i siewnik "chwyci". Na plon w grze ma wpływ tylko oprysk.
| bimber1 napisał/a: | | czy jak mam plug i kultywator to tą samą prace wykona agregat? |
Tak, grze jest obojętne, jaką maszyną uprawiasz, skrypty są stosowane w zasadzie jednakowe.
Tylko od Ciebie jako gracza zależy, czy chcesz grać wedle reguł symulacji, czy chcesz iść na łatwiznę i szybkość. Możesz stosować wszystkie metody znane z realnego rolnictwa i w tej kolejności, a możesz na szybkiego - brony i siewnik. I też urośnie. Z jedną różnicą co do realu - w grze po siewniku nie możesz już nic poza nawożeniem, w realu czasem stosuje się bronowanie na ziarno w celu jego przykrycia - w grze brona skasuje zasiew.
Co do oprysków i nawożenia w grze - wielokrotne powtórzenie nawożenia NIE zwiększy plonu wielokrotnie. Jakikolwiek stosujesz nawóz - czy to gnojówka, czy to użyźniacz (fertilizer), czy też obornik lub pestycydy - skutek ten sam, bo działają one w grze na tym samym skrypcie. |
_________________ Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.
 |
| Ostatnio edytowany przez Fooler, dnia: Sro 22 Gru, 2010 19:50, w sumie zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
bimber1

|
Wysłany: Sro 22 Gru, 2010 22:24 • 9 post w temacie
|
|
|
| no wielkie dzięki pomogłeś mi a jeszcze co do tych krów to jak najniższym kosztem rozpocząć hodowle nawet tych dwóch krów a i jeszcze jedno jest sens jak teraz sprzedam te dwa kombajny co mam od samego początku i kupie jeden ale porządny? |
|
|
|
 |
damian50021
KOCHAM URSUSY!!!

|
Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 11:14 • 10 post w temacie
|
|
|
| i tak Cię nie będzie stać na lepszy kombajn po sprzedaży tych dwóch. Jak coś to sprzedaj tego zielonego Lizarda (kombajn który dostaje się na start gry) i zostaw sobie żółtego bo jest lepszy. Kombajn ten mimo, że jest wolny i ma małą pojemność zbiornika to i tak lepiej go zostawić niż kupować lepszy kombajn mimo, że Cię na niego stać tylko lepiej jest zainwestować w krowy bo mleko przy sprzedaży przynosi duże zyski. |
|
 |
bimber1

|
Wysłany: Pią 24 Gru, 2010 10:44 • 11 post w temacie
|
|
|
| właśnie co do tych krów to jak najniższym kosztem rozpocząć hodowle. co do kombajnu to mam pieniądze na nowego lecz brakuje mi tylko tyle co sprzedał bym te dwa trupy |
|
|
|
 |
Fooler

|
Wysłany: Pią 24 Gru, 2010 11:40 • 12 post w temacie
|
|
|
| bimber1, to może wysprzedaj zboże z silosów, trochę kasy dojdzie. |
 |
|
|
|
 |
bimber1

|
Wysłany: Pią 24 Gru, 2010 12:10 • 13 post w temacie
|
|
|
| wysprzedałem wszystko mam jakieś 200k tylko się pytam czy zamiana dwóch starych kombajnów na jeden ale dobry jest dobrym rozwiązaniem! a i da mi ktoś przepis jak najszybciej i najtaniej zacząć hodowle tych krów |
|
|
|
 |
Papaj58

|
Wysłany: Pią 24 Gru, 2010 14:12 • 14 post w temacie
|
|
|
Hodowli krów na początku gry najlepiej nie zaczynać, trzeba mieć trochę kasy na zakup sprzętu. Nie gra roli czy masz 2 stare kombajny czy jeden nowy. Do hodowli krów potrzebujesz sprzęt do koszenia i zbierania trawy oraz do koszenia kukurydzy na sieczkę i robienia kiszonki. Ale to jeszcze nie wszystko musisz mieć rozrzutnik do obornika i beczkowóz do gnojowicy oraz traktor z turem i łycha do ładowania obornika. Musisz również mieć co najmniej 6 pól gdzie ten obornik i gnojowicę będziesz mógł zużyć. I tak w kółko.
Ja krowy kupiłem dopiero mając na koncie 500k. |
_________________ Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych. |
|
|
|
 |
bimber1

|
Wysłany: Pią 24 Gru, 2010 20:29 • 15 post w temacie
|
|
|
aha no to już wiem że na krowy to poczekać nie ma co się spieszyć a możesz mi powiedzieć do czego służy i w jaki sposób działa urządzenie o nazwie HORSCH Pronto 9 DC i podobne do tego HORSCH Sprinter 8 ST tyle wiem ze chodzi coś z siewem ale nic dokładniej mógł by mi ktoś to przybliżyć??
|
|
|
|
 |
|
|