symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Off topic » Inne gry (niekoniecznie rolnicze) » Need for Speed Most Wanted
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: for, most, need, speed, wanted

Autor Wiadomość
Damianoo219
Assassin Fan

Znacznik tego postuWysłany: Sob 28 Sty, 2012 13:591 post w temacie

Witam!
W tym temacie rozmawiamy o grze Need for Speed Most Wanted.

Kiedyś, około 2 lata temu, moją ulubionym zajęciem w Most Wanted było uciekanie przed Crossem. Wtedy mój najdłuższy pościg (cały czas na 5 poziomie) trwał 33 min. Dzisiaj gdy dorwałem mój ulubiony samochód do ucieczek ( BMW :D) postanowiłem go poprawić. Niestety na drodze stanęło mi coś takiego. Z musu musiałem się wycofać. Niestety 2 radiowozy wystarczyły by mnie zatrzymać. Załącznik na dole.

Fuck!.png
Plik ściągnięto 17 raz(y) 1.68 MB

Fooler

Znacznik tego postuWysłany: Sob 28 Sty, 2012 18:162 post w temacie

Kiedyś sporo spędzałem czasu na tej grze, ale takiej blokady nie spotkałem... Z cywilnych pojazdów robią blokadę? Chyba bug jakiś, bo jeśli dobrze widzę, to trailer wystaje poza most.

Damianoo219
Assassin Fan

Znacznik tego postuWysłany: Sob 28 Sty, 2012 20:083 post w temacie

Tak, bug raz spotkałem blokadę z helikoptera, ale nie zdążyłem uwiecznić. A i taksówka raz stała, tylko to akurat mały problem ;-)

Damianoo219
Assassin Fan

Znacznik tego postuWysłany: Sob 28 Sty, 2012 22:194 post w temacie

Sory że post pod postem ale czas minął.

Zrobiłem pościg- tym razem udany. Ale nie do końca. 15 min (te Corvetty coś łatwo się dają ostatnio) ponad 3 mln notowań, ale.... Gra mi się crashuje! mogę uciekać 7, czasami 9 min i ścinka i koniec gry. Menedżer zadań. Nic innego nie pomaga. Co to może być? Właśnie przy tym ostatnim pościgu tak miałem że już się ukryłem, lecz gdy pasek oczekiwania doszedł do końca, gra dostała crasha. Co to może być?

CCleaner i Avast nic nie wykazał.

kosmita86

Znacznik tego postuWysłany: Nie 29 Sty, 2012 02:125 post w temacie

masakra nie mogę ustawić dobrej rozdzielczości i nie pogram sobie w to może jakaś podpowiedź?

AMD ATHLON2 2*3.0 GHZ
GF GT240 1024MB
2GB RAM WIN 7 64
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

Fooler

Znacznik tego postuWysłany: Nie 29 Sty, 2012 11:256 post w temacie

Damianoo219, ciężko jednoznacznie określić, co powoduje crash. Prawdopodobnie uszkodzeniu uległ plik, który w danym momencie wchodzi do użytku, np. gdy crash następuje w momencie dojścia paska oczekiwania do końca, może wywala się plik odpalający przerywnik, lub uruchamiający akcję przejścia do normalnego trybu free-ride, lub może plik lub proces naliczający i sumujący punkty po pościgu.

kosmita86, ale w jakim sensie nie możesz? Zablokowana opcja czy coś innego?
Ostatnio edytowany przez Fooler, dnia: Nie 29 Sty, 2012 11:28, w sumie zmieniany 2 razy   
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna

Damianoo219
Assassin Fan

Znacznik tego postuWysłany: Nie 29 Sty, 2012 13:147 post w temacie

Po reinstalce wszystko gra i tańczy :D Jednak nadal 15 min...

kosmita86

Znacznik tego postuWysłany: Nie 29 Sty, 2012 13:158 post w temacie

Fooler napisał/a:
kosmita86, ale w jakim sensie nie możesz? Zablokowana opcja czy coś innego?

chodzi o to że gram na tv 32 cala i we wszystko co gram to na rozdzielczości 1920-1080
a w MW mogę co najwyżej ustawić 1280-1024 i mi takiej rozdziałki tv nie obsługuje a nie mam innego monitora czyli raczej nie zagram

AMD ATHLON2 2*3.0 GHZ
GF GT240 1024MB
2GB RAM WIN 7 64
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

Damianoo219
Assassin Fan

Znacznik tego postuWysłany: Nie 29 Sty, 2012 16:059 post w temacie

Ta gra po prostu nie obsługuje takich rozdzielczości. Ja we wszystko gram na rozdziałce 1680x1050 a Most Wanted największa jaka jest, już nie pamiętam...

mlonekpl
Polak

Znacznik tego postuWysłany: Nie 19 Lut, 2012 21:1210 post w temacie

Jeżeli to dyskusja o grze to się przyłącze czy wy używacie tego spowalniacza bo ja nigdy jeszcze go nie użyłem[może 2 razy] nie przypadł mi do gustu co wy o tym myślicie

mietekkraweznik222
Mietek Power

Ostrzeżeń: 4

Znacznik tego postuWysłany: Nie 19 Lut, 2012 21:2711 post w temacie

Ja uważam że spowalniacz jest zbędny ja też go nie używam
Z ręsztą ludzie z ea też do tego doszli bo jakoś w nowych seriach spowalniacza nie ma

Damianoo219
Assassin Fan

Znacznik tego postuWysłany: Nie 19 Lut, 2012 22:0312 post w temacie

Ja spowalniacza używam bardzo często (czasami wydaje mi się że za często :D). Dzisiaj miałem pościg 20 min ale SUVy mnie powstrzymały god dammit!

mietekkraweznik222
Mietek Power

Ostrzeżeń: 4

Znacznik tego postuWysłany: Pon 20 Lut, 2012 00:5313 post w temacie

A gra ktoś na modach

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Off topic » Inne gry (niekoniecznie rolnicze) » Need for Speed Most Wanted

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo