symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » STREFA DOWNLOADU: Landwirtschafts Simulator 2011 - Symulator Farmy 2011 - LS 2011 » Mapy & Modpacki » Mapy » Na dobre komputery » New Maps By Badziu v12 (nie low poly ani snow )
Poprzedni dodatek «» Następny dodatek

Tagi dodatku: ani, badziu, by, low, maps, new, nie, poly, simulator landwirtschafts2, snow

Dodał Informacje na temat dodatku
cykor cuki
PFMŻ

Znacznik tego postuData dodania dodatku: Sro 22 Gru, 2010 21:57

Aby zgłosić niedziałający link kliknij wykrzynik i zaznacz link nie działa

Ursus 3824 i 3822 - ciągniki produkowane w ZPC Ursus przeznaczone na eksport. Ursus 3824 ma napęd na 4 koła.
Na wstępie : Mapkę można wynosić na każde forum, są tylko 2 warunki. Chcesz ją brac to MUSISZ podać Video+Foto+Całą treść tego postu i oryginalne linki na pobranie mapy/modów. Tylko tylę. Aha i dodam, iż żal mi typków, wyciągających ową mapkę z vipka i rozpowszechniających do ogólnego downloadu (lechu88). A mapkę wydaję z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia Życzę wszystkim miłej gry

Witam. Przedstawiam mapkę pt. "New Maps By Badziu v12". Osobiście uważam, iż jest to najbardziej dopracowana mapka jaką kiedykolwiek ukończyłem. Starałem się, aby nie było bugów itp.
Jeśli gdziekolwiek nie ma kolizji to ja o tym wiem, specjalnie stosowałem owy zabieg, aby było wam łatwiej przedzierać się np podczas koszenia pola:] Jeśli kiedykolwiek jakiś samochód się zderzy, co jest prawie niemożliwe, po prostu nie patrzcie w tamto miejsce (miejsce zderzenia) przez pare sekund - samochody znikną i ruch wróci do normy Tyle na wstępie. Zrobiłem również paczkę modów, które są widoczne na filmie. Oczywiście życzę wszystkim miłej gry !
FOTO, VIDEO:

*REKLAMA W FILMIE!!*

Podziękowania za modele/pomoc w nagrywaniu video itp
-maciussboss1
-wojo5620x
-rado301
-soolider
-dziuniek
-harnaś
-krzysiek1105
-guma
-Roomster720
-Pawlusiek3
-WPR
-KawaLS
-farmer330
-Pan Prezes ( Przepraszam, że nie w video, ale zapomniałem )

Ukryta Wiadomość:
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.

kolejny warn, x1 za reklamę innego forum w filmie //fallout
Ostatnio edytowany przez fallout, dnia: Pią 24 Gru, 2010 15:20, w sumie zmieniany 3 razy   
 Ten użytkownik dostał za ten post 1084 piw/piwa
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

Szybka odpowiedź
Użytkownik: 

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo