symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » Pytania, problemy i pomoc z grą » Symulator Farmy 2011 - Landwirtschafts Simulator 2011 » Nie można ustanowić połączenia z grą sieciową
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: gra, mozna, nie, polaczenia, sieciowa, ustanowic

Autor Wiadomość
judzi

Znacznik tego postuWysłany: Czw 09 Lut, 2012 08:551 post w temacie

Witam. Mam taki problem.

Wczoraj próbowałem sobie zagrać w mp z kolegą z modami. Jednak gdy założyłem serwa, on nie mógł do mnie wbić, a gdy on założył to mogłem wbić ale mi się strasznie cięło.

Dodam że obaj mamy internet 4 mb z z tej samej firmy oraz mieszkamy parę domów od siebie. Co może być problemem.

dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

poniatowski33
Rozwalacz Napoleona

Znacznik tego postuWysłany: Czw 09 Lut, 2012 08:582 post w temacie

Zapewne piracka wersja gry ;-) .

judzi

Znacznik tego postuWysłany: Czw 09 Lut, 2012 10:113 post w temacie

No nie wiem. Mam oryginała ale płyta mi się porysowała więc pobrałem i gram na kluczu ze tej oryginalnej płyty. To może być od tego?

dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

poniatowski33
Rozwalacz Napoleona

Znacznik tego postuWysłany: Czw 09 Lut, 2012 13:514 post w temacie

judzi napisał/a:
więc pobrałem i gram na kluczu ze tej oryginalnej płyty

Jeśli używałeś tego key-a wcześniej to możliwe iż ci nie pójdzie ;-) .( Sam nie wiem , bo mam pirata :-P ).

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » Pytania, problemy i pomoc z grą » Symulator Farmy 2011 - Landwirtschafts Simulator 2011 » Nie można ustanowić połączenia z grą sieciową

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo