symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » Modyfikacje (ogólnie) » niebo
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: niebo

Autor Wiadomość
kurde5
piotruśLS

Znacznik tego postuWysłany: Sob 28 Sty, 2012 20:581 post w temacie

ls 2011 to gra fajna ale niebo to porażka rano wygląda że jest pochmurno i zapowiada się na burze potem lecz jest pięknie i cały czas jest tak samo codziennie normalnie w ls 2009 było lepiej bo co ileś dni niebo się zmieniało a tu żal więc może zrobić takie coś zobacze może coś takiego zrobię ale nie jestem pewny
90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się:"Skacz lamusie! "- ustaw taki sam opis. ;]
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

LIZARD3535
Normalmap

Znacznik tego postuWysłany: Sob 28 Sty, 2012 22:042 post w temacie

wbij do mnie na pw dam ci fajne niebo tylko daj wymiary nawet ponad 8168x2048

ten kto posługuje się Blenderem niech napisze na PW do mnie!
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

LIZARD3535
Normalmap

Znacznik tego postuWysłany: Nie 29 Sty, 2012 18:383 post w temacie

ja mam taką strąke ze skyboxami
http://www.redsorceress.com/
taki koleś modeluje jest całkiem dobry

ten kto posługuje się Blenderem niech napisze na PW do mnie!
Ostatnio edytowany przez LIZARD3535, dnia: Nie 29 Sty, 2012 18:42, w sumie zmieniany 1 raz   

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » Modyfikacje (ogólnie) » niebo

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo