|
Tagi tematu: 500, czy, galaxy, mini, nokia, samsung
|
| Autor |
Wiadomość
|
Damianoo219
Assassin Fan

|
|
|
|
 |
browar231
Grafik

|
Wysłany: Sob 04 Lut, 2012 22:03 • 2 post w temacie
|
|
|
| Damianoo219, zależy do czego Ci potrzebny, ale jak bawiłem(a raczej próbowałem się bawić) się Nokią 500... ech... nigdy nie widziałem czegoś tak nieintuicyjnego(a w plecy z nowościami nie jestem). Samsunga nie widziałem, ale to właśnie jego bym wybrał. |
_________________ [url]about:blank[/url] |
Ten użytkownik dostał za ten post 1 piw/piwa |
|
|
|
 |
spavatch
Miastowy

|
Wysłany: Sob 04 Lut, 2012 22:05 • 3 post w temacie
|
|
|
| Damianoo219, wszystko zalezy od tego czego potrzebujesz. Nokia jest ze wszech miar nowoczesniejsza - wydajniejszy procesor, znacznie lepszy wyswietlacz, czterokrotnie wieksza pamiec wbudowana, dwukrotnie szybszy dostep do sieci. W praktyce bedzie miala takze znacznie dluzszy czas pracy na baterii liczony w dniach lub tygodniach, a nie w godzinach, gdyz Symbian posiada nieporownywalnie lepsze procedury oszczedzania energii. Samsung moze okazac sie bardziej uniwersalny ze wzgledu na bogata baze oprogramowania, a sam Android jest nowoczesnym i ciagle rozwijanym systemem. Na Twoim miejscu rzucil bym tez okiem na HTC Wildfire S - to tez ciekawa propozycja w tej samej grupie cenowej, moim zdaniem ciekawsza od Samsunga. Jezeli sie nie spieszysz to poczekal bym na Nokie Lumia na Windowsie Mobile 7 - takze moze okazac sie ciekawa opcja, a ze wszystkich wymienionych na pewno bedzie najlepiej wykonana i najtrwalsza. |
_________________ "Myślenie nie jest łatwe, ale można się do niego przyzwyczaić" - K. Puchatek
... a ci, którzy nie myślą, powinni mieć internet jak telegazetę - tylko do odczytu!
 |
Ten użytkownik dostał za ten post 1 piw/piwa |
|
|
|
 |
spavatch
Miastowy

|
Wysłany: Sob 04 Lut, 2012 22:06 • 4 post w temacie
|
|
|
| browar231 napisał/a: | | Samsunga nie widziałem, ale to właśnie jego bym wybrał. |
To sie nazywa rzeczowa odpowiedz . |
_________________ "Myślenie nie jest łatwe, ale można się do niego przyzwyczaić" - K. Puchatek
... a ci, którzy nie myślą, powinni mieć internet jak telegazetę - tylko do odczytu!
 |
|
|
|
 |
browar231
Grafik

|
Wysłany: Sob 04 Lut, 2012 22:46 • 5 post w temacie
|
|
|
| spavatch napisał/a: | | To sie nazywa rzeczowa odpowiedz |
Popatrz na to tak:
widziałem konkretny model Nokii i wypadł powiedzmy na -2, a na co dzień używam Samsunga, więc mam jakieś zdanie, czyli 1, bo jednak konkretnego modelu nie widziałem. Ty wybrałbyś 1 czy -2?
Żyjemy przecie w wolnym kraju(oficjalnie), więc ja mam prawo mieć swoje zdanie, a Ty swoje. |
_________________ [url]about:blank[/url] |
|
|
|
 |
spavatch
Miastowy

|
Wysłany: Sob 04 Lut, 2012 23:24 • 6 post w temacie
|
|
|
| browar231 napisał/a: | | Żyjemy przecie w wolnym kraju(oficjalnie), więc ja mam prawo mieć swoje zdanie, a Ty swoje. |
Zgadza sie. Ale wolnosc to odpowiedzialnosc, a nie wolnosc od odpowiedzialnosci. Tym samym nie masz prawa wprowadzac ludzi w blad wyglaszajac opinie niepoparte zadnymi rzeczowymi argumentami. |
 |
|
|
|
 |
Damianoo219
Assassin Fan

|
Wysłany: Nie 05 Lut, 2012 09:22 • 7 post w temacie
|
|
|
| spavatch napisał/a: | | HTC Wildfire S |
Bawiłem się nim, chętnie bym się skusił, ale środki finansowe mnie ograniczają (z aktywacją kosztuje 400 zł )
Nokia Lumia.. Coś czuje że też środki mnie ograniczą. Spytam się o Lumie 710, nie zaszkodzi... Bo na stronie plusa ich nie ma więc nie ma punktu podparcia... |
|
 |
spavatch
Miastowy

|
Wysłany: Nie 05 Lut, 2012 11:13 • 8 post w temacie
|
|
|
| Damianoo219 napisał/a: | | Spytam się o Lumie 710, nie zaszkodzi... Bo na stronie plusa ich nie ma |
Byc moze dlatego, ze oficjalna premiera tego modelu miala miejsce dopiero wczoraj? Biorac pod uwage jaka propozycje ceny dostales na Wildfire S jestem jednak przekonany, ze Lumia bedzie znacznie drozsza. Mnie Wildfire wycenili w plusie na zlotowke lub 19 zl zaleznie od wybranego pakietu uslug, a blizniacza wobec Lumii 800 Nokia N9 jest dla mnie zupelnie nieosiagalna cenowo... |
 |
|
|
|
 |
Damianoo219
Assassin Fan

|
Wysłany: Nie 05 Lut, 2012 12:16 • 9 post w temacie
|
|
|
| spavatch napisał/a: | | miejsce dopiero wczoraj? |
Nie wiedziałem :) Po zmienieniu oferty Wildfire to około 300 zł, więc może z pomocą rodziców się skuszę :D Jeszcze zależy od Nokii. |
|
 |
michas1970
||||||||||||||||||||

|
Wysłany: Nie 05 Lut, 2012 14:03 • 10 post w temacie
|
|
|
polecam tą stronę http://www.mgsm.pl/pl/katalog/
na niej możesz poznać parametry jak i opinie użytkowników więc powinno pomóc |
|