symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Off topic » Na luzie » Nokia 500 czy Samsung Galaxy mini?
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 500, czy, galaxy, mini, nokia, samsung

Autor Wiadomość
Damianoo219
Assassin Fan

Znacznik tego postuWysłany: Sob 04 Lut, 2012 21:521 post w temacie

Witam
Mam problem. Skończyła mi się umowa z Orange (jupiii :-) ) i chcę pójść do Plusa po nową umowę itp. Zresztą do konkretów.

Nie wiem który telefon wybrać; Nokię czy Samsunga. Nokia ma szybszy procesor i jest dobra w internecie, ale Samsung ma Androida i lepiej sprawuje się w aplikacjach. Co wybrać?

browar231
Grafik

Znacznik tego postuWysłany: Sob 04 Lut, 2012 22:032 post w temacie

Damianoo219, zależy do czego Ci potrzebny, ale jak bawiłem(a raczej próbowałem się bawić) się Nokią 500... ech... nigdy nie widziałem czegoś tak nieintuicyjnego(a w plecy z nowościami nie jestem). Samsunga nie widziałem, ale to właśnie jego bym wybrał.

spavatch
Miastowy

Znacznik tego postuWysłany: Sob 04 Lut, 2012 22:053 post w temacie

Damianoo219, wszystko zalezy od tego czego potrzebujesz. Nokia jest ze wszech miar nowoczesniejsza - wydajniejszy procesor, znacznie lepszy wyswietlacz, czterokrotnie wieksza pamiec wbudowana, dwukrotnie szybszy dostep do sieci. W praktyce bedzie miala takze znacznie dluzszy czas pracy na baterii liczony w dniach lub tygodniach, a nie w godzinach, gdyz Symbian posiada nieporownywalnie lepsze procedury oszczedzania energii. Samsung moze okazac sie bardziej uniwersalny ze wzgledu na bogata baze oprogramowania, a sam Android jest nowoczesnym i ciagle rozwijanym systemem. Na Twoim miejscu rzucil bym tez okiem na HTC Wildfire S - to tez ciekawa propozycja w tej samej grupie cenowej, moim zdaniem ciekawsza od Samsunga. Jezeli sie nie spieszysz to poczekal bym na Nokie Lumia na Windowsie Mobile 7 - takze moze okazac sie ciekawa opcja, a ze wszystkich wymienionych na pewno bedzie najlepiej wykonana i najtrwalsza.

... a ci, którzy nie myślą, powinni mieć internet jak telegazetę - tylko do odczytu!

Ten użytkownik dostał za ten post 1 piw/piwa
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

spavatch
Miastowy

Znacznik tego postuWysłany: Sob 04 Lut, 2012 22:064 post w temacie

browar231 napisał/a:
Samsunga nie widziałem, ale to właśnie jego bym wybrał.

To sie nazywa rzeczowa odpowiedz :lol: .

... a ci, którzy nie myślą, powinni mieć internet jak telegazetę - tylko do odczytu!

dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

browar231
Grafik

Znacznik tego postuWysłany: Sob 04 Lut, 2012 22:465 post w temacie

spavatch napisał/a:
To sie nazywa rzeczowa odpowiedz

Popatrz na to tak:
widziałem konkretny model Nokii i wypadł powiedzmy na -2, a na co dzień używam Samsunga, więc mam jakieś zdanie, czyli 1, bo jednak konkretnego modelu nie widziałem. Ty wybrałbyś 1 czy -2?
Żyjemy przecie w wolnym kraju(oficjalnie), więc ja mam prawo mieć swoje zdanie, a Ty swoje.

spavatch
Miastowy

Znacznik tego postuWysłany: Sob 04 Lut, 2012 23:246 post w temacie

browar231 napisał/a:
Żyjemy przecie w wolnym kraju(oficjalnie), więc ja mam prawo mieć swoje zdanie, a Ty swoje.

Zgadza sie. Ale wolnosc to odpowiedzialnosc, a nie wolnosc od odpowiedzialnosci. Tym samym nie masz prawa wprowadzac ludzi w blad wyglaszajac opinie niepoparte zadnymi rzeczowymi argumentami.

Damianoo219
Assassin Fan

Znacznik tego postuWysłany: Nie 05 Lut, 2012 09:227 post w temacie

spavatch napisał/a:
HTC Wildfire S

Bawiłem się nim, chętnie bym się skusił, ale środki finansowe mnie ograniczają (z aktywacją kosztuje 400 zł :roll: )
Nokia Lumia.. Coś czuje że też środki mnie ograniczą. Spytam się o Lumie 710, nie zaszkodzi... Bo na stronie plusa ich nie ma więc nie ma punktu podparcia...

spavatch
Miastowy

Znacznik tego postuWysłany: Nie 05 Lut, 2012 11:138 post w temacie

Damianoo219 napisał/a:
Spytam się o Lumie 710, nie zaszkodzi... Bo na stronie plusa ich nie ma

Byc moze dlatego, ze oficjalna premiera tego modelu miala miejsce dopiero wczoraj? :mrgreen: Biorac pod uwage jaka propozycje ceny dostales na Wildfire S jestem jednak przekonany, ze Lumia bedzie znacznie drozsza. Mnie Wildfire wycenili w plusie na zlotowke lub 19 zl zaleznie od wybranego pakietu uslug, a blizniacza wobec Lumii 800 Nokia N9 jest dla mnie zupelnie nieosiagalna cenowo... :roll:

Damianoo219
Assassin Fan

Znacznik tego postuWysłany: Nie 05 Lut, 2012 12:169 post w temacie

spavatch napisał/a:
miejsce dopiero wczoraj?

Nie wiedziałem :) Po zmienieniu oferty Wildfire to około 300 zł, więc może z pomocą rodziców się skuszę :D Jeszcze zależy od Nokii.

michas1970
||||||||||||||||||||

Znacznik tego postuWysłany: Nie 05 Lut, 2012 14:0310 post w temacie

polecam tą stronę http://www.mgsm.pl/pl/katalog/
na niej możesz poznać parametry jak i opinie użytkowników więc powinno pomóc
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna

rijn

Znacznik tego postuWysłany: Nie 05 Lut, 2012 21:0711 post w temacie

Galaxy mini ma słaby wyświetlacz, mała rozdzielczość, mało jaskrawe kolory i androida w wersji chyba 2.2.1 albo coś koło tego ale nie wiem jak to wygląda z aktualizacją.
Polecam dwie recenzje:
http://www.youtube.com/watch?v=S9fHYVpapJo
http://www.youtube.com/watch?v=FfW83JKVKS8
 Ten użytkownik dostał za ten post 1 piw/piwa

Damianoo219
Assassin Fan

Znacznik tego postuWysłany: Pon 06 Lut, 2012 17:3212 post w temacie

NO po tych recenzjach zdecydowanie lepiej wypada Samsung. Dzięki rijn :)

rijn

Znacznik tego postuWysłany: Wto 07 Lut, 2012 11:0413 post w temacie

Nie ma sprawy, sam się nimi kierowałem przy zakupie telefonu.

Damianoo219
Assassin Fan

Znacznik tego postuWysłany: Wto 07 Lut, 2012 17:3414 post w temacie

No i na moim biurku wylądował Samsung. Dzieki wszystkim za pomoc.

spavatch
Miastowy

Znacznik tego postuWysłany: Wto 07 Lut, 2012 19:1815 post w temacie

Bez fotek sie nie liczy ;-) . Opowiadaj jak wrazenia.

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Off topic » Na luzie » Nokia 500 czy Samsung Galaxy mini?

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo