Wysłany: Sro 27 Paź, 2010 03:27 • 1 post w temacie
Witam
Jakiś czas temu grałem już w tą gierkę i nie powiem bo miała pierwsze wrażenie bardzo dobre ale... tak jak i wcześniej tak i teraz nie rozumiem jednej rzeczy a mianowicie o co chodzi z uprawą pola? po 1 nie da się go równo zoorać ani uprawić a już nie wspomne o tym gdy się zostawi do tego pracownika... a po 2 tak naprawdę to ani go nie musiałbym orać ani uprawiać a i tak mógł bym zasiać więc moje pytanie brzmi jaki jest tego sens?
czy odpowiedzią na to jak i na popularnośc tej gry jest jedynie fakt posiadania nowoczesnych maszyn ?
Wysłany: Sro 27 Paź, 2010 06:29 • 2 post w temacie
jezeli zasiejesz cos na pustej ziemii to ci nic z tego nie urosnie..rozumiesz ???....a wiec przed zasianiem trzeba najpierw zaorac,potem mozna tez przetalerzowac,nastepnie trzeba cos zasiac,potem dodac nawozu i dopiero.....jezeli ty uzywales auto pomocy ze strny 2 rolnika to po prostu odwaliles fuszerke.....a i ne mow ze ta gra niema sensu-bo graja w nią miliony ludzi
_________________ -----> NIE SPAMUJ W DZIAŁACH DO TEGO NIE PRZEZNACZONYCH !
-----> NIE ZAŚMIECAJ NASZEGO FORUM !
-----> NIE ZAWALAJCIE TEGO FORUM BEZSENSOWNYMI TEMATAMI I PYTANIAMI !
Wysłany: Sro 27 Paź, 2010 16:59 • 3 post w temacie
Akurat kolejność prac znam bardzo dobrze bo wychowałem się na wsi ;) i nie mówie że gra nie ma sensu tylko to że np nie musze orać pola tylko jakimś kultywatorem najprostszym wjechac i bedzie to samo co orane i nie wpływa to wogóle na plon to jest dla mnei bez sensu. No chyba że to by był jakiś agregat to jeszcze