symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » płyta czy jakiś crack?
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: crack, czy, jakis, plyta

Autor Wiadomość
fisielowy kubek

Znacznik tego postuWysłany: Pią 05 Sie, 2011 09:351 post w temacie

elo.zgubiłem płyte od symulatora farmy i nie wiem co teraz mam zrobić czy jest jakiś crack do trj orginałki?prosze o pomoc xd będom piwa :)

Fooler

Znacznik tego postuWysłany: Pią 05 Sie, 2011 09:412 post w temacie

W internecie wszystko jest. No nie mów, że do teraz nie wiedziałeś, że są cracki do gier. Ale czy warto paprać oryginał crackami? Chyba, że to tylko sprytna próba uzyskania cracka do pirata...

Poszukaj dobrze płyty, przecież gdzieś w domu musi być. Jeżeli masz faktycznie oryginał, to na przyszłość warto zrobić sobie obraz płyty programem do wypalania płyt lub Daemon Tools'em (wtedy nie musisz wrzucać płyty do napędu za każdym razem), lub chociażby skopiować płytę na drugą. Robienie kopii oryginałów jest dozwolone na własny, domowy użytek. Zabronione jest udostępnianie innym lub rozpowszechnianie.
Ostatnio edytowany przez Fooler, dnia: Pią 05 Sie, 2011 09:47, w sumie zmieniany 4 razy   
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » płyta czy jakiś crack?

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo