symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » FAQ » [poradnik] Jak zwiększyć ilość przechowywanego zboża

Jeżeli masz problem z tym poradnikiem, kliknij tutaj i go opisz
Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: xim
Nie 10 Maj, 2009 12:12

Tagi tematu: ilosc, jak, poradnik, przechowywanego, zboza, zwiekszyc

Autor Wiadomość
ensoniq15
LuBiĘ pLaCkI

Znacznik tego postuWysłany: Nie 10 Maj, 2009 12:111 post w temacie

Niektórzy na pewno by chcieli, zwiększyć sobie ilość ton zboża przechowywanych w silosach. Oto poradnik jak to zrobić:
1.Wchodzimy w C:\Documents and Settings\User\Moje dokumenty\My Games\FarmingSimulator2009

2.Otwieramy plik savegames.xml za pomocą wordpada

3.W zależności od save'a wybieramy daną linijkę (savegame 1, ciąg liczb pierwszy itd...)
1000 = 1 tona
Odnajdujemy ciąg:
farmSiloFruitAmount="0 0 0 8660 8688 8987" <---zamiast zera ustaw sobie np.: po 12000 w każdym silosie, wiem że jest 6 pozycji z liczbami ale nie wiem dokładnie która jest od jakiego zbiornika. Więc dla pewności powpisuj we wszystkie pozycje po 12000. w rezultacie ma to wyglądać tak:

farmSiloFruitAmount="12000 12000 12000 12000 12000 12000"

4.Włącz grę i syp zboże do przyczepy i jedź do skupu! :->

Ten użytkownik dostał za ten post 21 piw/piwa
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

Przeskocz do:  

Jeżeli masz problem z tym poradnikiem, kliknij tutaj i go opisz

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » FAQ » [poradnik] Jak zwiększyć ilość przechowywanego zboża

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo