wkótce ostateczne możliwości Course play
takie jak wywóz gnoju szamba deptanie silosu itd.
_________________ Kto mam problem z wgraniem patch tractor modu zmienić ceny w modach przyczepach pojemności przeróbki mapy moge wam zrobić piszcie na gg 19779664 jestem niewidoczny na gg jakby co
Wysłany: Pon 22 Sie, 2011 16:04 • 3 post w temacie
a miech dermodextrema da to mapisane na wordzie
_________________ 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się:"Skacz lamusie! "- ustaw taki sam opis. ;]
Wysłany: Pon 22 Sie, 2011 16:52 • 4 post w temacie
kamil umiesz zrobić mody bo mam fotki tylko nie mam dzwieków ale to się załatwi
_________________ 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się:"Skacz lamusie! "- ustaw taki sam opis. ;]
Wysłany: Pon 22 Sie, 2011 16:52 • 5 post w temacie
jak byś zrobił
Wysłany: Nie 13 Lis, 2011 20:51 • 7 post w temacie
normalnie jedziesz kombajnem na pole włączasz nagrywanie kursu Course Play klikasz h i kosi już zapisujesz kurs i nagrywa kombajn już kurs to wczytaj teraz w ciagniku kurs i robić będzie
Cytat:
nie umiem robić modów ale mapy umiem
_________________ Kto mam problem z wgraniem patch tractor modu zmienić ceny w modach przyczepach pojemności przeróbki mapy moge wam zrobić piszcie na gg 19779664 jestem niewidoczny na gg jakby co
na tym filmiku kosi trawę ustawiłem te 4 pachołki szerokosć i włączyłem żeby robił.
Kod:
a czy da sie tak zrobic by traktor jezdził cały czs za kombajnem
jak za kombajnem belować można ustawić
Cytat:
nie umiem umiem wgrywać w ls09 patch tractor do wszystkiego że ciagniki mogą robić to
co w ls11 deptac silos same jeździć ciagniki i kombajny i autopilota umiem wgrywac w ls09.
i o ls09 też nowe są i bedo powiem tak wole ls09 jak dla mnie i moich kumpli lepszy jest patch tarctor szybiej się robi i lepiej wykręca a w ls11 klikam do bani dla nas.
Ostatnio edytowany przez kamil1997rok1, dnia: Pon 23 Sty, 2012 15:16, w sumie zmieniany 1 raz
Wysłany: Sob 11 Lut, 2012 20:41 • 12 post w temacie
radek22.22, prawy przycisk myszy a jak nie działa ściągnij starszą wersję
Wysłany: Nie 12 Lut, 2012 14:11 • 13 post w temacie
jak nie działa to kliknij insert na klawiaturze