symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » FAQ » [Poradnik]Skup belek na orginalnej mapie bez ściągania moda.

Jeżeli masz problem z tym poradnikiem, kliknij tutaj i go opisz
Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Fooler
Pon 26 Lip, 2010 16:12

Tagi tematu: belek, bez, mapie, moda., na, orginalnej, poradnikskup, sciagania

Autor Wiadomość
browar231
Grafik

Znacznik tego postuWysłany: Pon 26 Lip, 2010 14:031 post w temacie

A wiec tak ostatnio wpadłem sobie na pomysł zeby na oryginalnej mapce zrobic sobie skup bele i nagle zobaczyłem tasmociag i skapowałem ze tu tez sie belki sprzedaje (tylko tam czasami spadaja)

A wiec otwieramy GE, nastepnie szukamy "StrawBarnAndElevator" rozwijamy tą opcje i szukamy baleDestroyerTrigger i gdy pokaze nam sie ten prostokąt to przesuwamy go za pomoca tych kolorowych strzałek gdzie tylko chcemy. Np do tej obory niby dla krów
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poradnik z innego forum, autor to Guma.

Przeskocz do:  

Jeżeli masz problem z tym poradnikiem, kliknij tutaj i go opisz

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » FAQ » [Poradnik]Skup belek na orginalnej mapie bez ściągania moda.

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo