Wysłany: Pią 10 Kwi, 2009 02:50 • 1 post w temacie
dużo osób pyta o to jak zwiększyć ilość pieniędzy...niektórzy nie potrafią zmniejszać cen maszyn a innym się nie chce i dlatego szukają takich rzeczy na kasę kodu nie ma ale jest taki oto sposób który postanowiłem zamieścić i mam nadzieję że temat będzie zrobiony widocznym:-P jeśli złamałem regulamin to poproszę do kosza
1.wchodzimy do C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2009\data i otwieramy plik storeItems.xml notatnikiem.
2.szukamy linijki Lizard 2850
a potem przy tym linijki tu jest cena traktora (wpiszcie 1,tyle będzie kosztował nasz traktor)
3.potem potem zamykamy i klikamy tak aby potwierdzić zmiany.
4.wchodzimy do gry klikamy P aby przenieść się do sklepu, kupujemy pierwszy ciągnik z listy LIZARD 2850 (kosztuje on 1 euro, wcześniej to ustawiliśmy)--kupujemy aż pojawi się czerwony napisz i już nie będziemy mogli kupować ponieważ nie ma miejsca na parkingu
5.zapisujemy grę i wyłączamy
6.z powrotem wchodzimy w plik storeItems.xml otwieramy go notatnikiem znajdujemy ta linijkę 1 i zmieniamy na 100000000000 i zapisujemy zmiany
7.wchodzimy w grę odpalamy ją na poprzednio wybranym save
8.wchodzimy w sklep i sprzedajemy wszystkie kupione poprzednio traktory LIZARD 2850 za 100000000000 i widzimy jak nam przybywa dużo kasy