symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Off topic » Na luzie » problem z kompem
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kompem, problem

Autor Wiadomość
leslaw25

Znacznik tego postuWysłany: Wto 17 Sty, 2012 22:081 post w temacie

dlaczego komputer moze mi sie resetowac saoistnie?;/ wymieniłem radiator na procku i zasilacz, dajel to samo ..
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

LIZARD3535
Normalmap

Znacznik tego postuWysłany: Pią 27 Sty, 2012 00:082 post w temacie

może zasilacz alo windows problem

ten kto posługuje się Blenderem niech napisze na PW do mnie!
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

magnat28

Znacznik tego postuWysłany: Pią 27 Sty, 2012 02:003 post w temacie

a sprawdziłeś płyte główna,podkrecałeś go jesli tak to od ilu do ilu,sprawdz też dysk twardy na bad sektory
bo może jest uszkodzony.jakieś błedy ci wyskakuja typu sterownik ekranu przestał działać i odzyskal sprawność po nieoczekiwany błendzie.sprawdz też paste termo przewodzaca może jest sucha,bios zresetuj.możesz sprawdzić tez na cpuz czy nie skacze ci taktowanie na wyższe w stanie nie używania.czy tylko w trakcie gry ci to robi czy tez jak serfujesz po internecie.czy też jak komputer jest włączony i nic nie robisz na nim. ;-)

Muj teraz zaczał dzikować bo z pół roku temu go podkrecałem to wyszedł tego efekt taki ze płyta mi kużluje taktowanie mi skacze samo od siebie z 3.2 na 3.6ghz zle wykrywa pamieci ramu pokazuje 10700 predkosc a żeczywiscie mam 10600. napiecie też skacze jak ogłupiałe czasami. temperatura w normie.nawet na biosie czasami zle pokazuje mi taktowanie procesora po resecie biosu. :-P

Wczoraj zamówiłem nowa płyte tak za 4 dni powinna dotrzeć do mnie zmienie i zobacze czy to pomogło. :roll:
PNY NVIDIA GTX 460 1 GB DDR5.
Ostatnio edytowany przez magnat28, dnia: Pią 27 Sty, 2012 02:03, w sumie zmieniany 1 raz   

magnat28

Znacznik tego postuWysłany: Wto 31 Sty, 2012 22:154 post w temacie

jak narazie wymieniłem plyte na nowa ASUS M5A88-M EVO.Jak narazie komputer działa dobrze. ;-) teraz musze czekać i obserwować go.
dobra rada najlepiej kupić nowa płyte,niż uzywaną.bo nigdy nie wiadomo czy ktoś podkrecał czy nie. ;-)
PNY NVIDIA GTX 460 1 GB DDR5.

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Off topic » Na luzie » problem z kompem

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo