symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » propozycja na dobrą mapke, jakiej nie by?o (zainteresowani)
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: bylo, dobra, kody do ls 2011iej, mapke, na, nie, propozycja, zainteresowani

Autor Wiadomość
witek1407

Znacznik tego postuWysłany: Sro 27 Paź, 2010 19:091 post w temacie

mam temam na dobrą mapke kto chcialby tak naprawde zrobic niech pisze. nie chodzi mi o to zeby zrobil to ktos dla mnie albo dla kogos ogolnie, jak chcesz zrobic jakas mapke a niemasz pomyslu to napisz w tym temacie to napewno odpisze xD
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

llancer
Dawny Moderator :(

Ostrzeżeń: 4

Znacznik tego postuWysłany: Sro 27 Paź, 2010 19:152 post w temacie

Ok ja robie i co ??Zapodaj pomysł.Zweryfikuje.
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

witek1407

Znacznik tego postuWysłany: Sro 27 Paź, 2010 19:243 post w temacie

no, mam pomysla na zrobienie mapki ktora nawiazuje do czasow komuny a dokladnie PGR'u czy widzales gdzies makke z PGR'em?? bo ja nie i to bylby ten pomysl, no wiesz trzeba by bylo zrobic te obory typowo PGR'owskie, dac maszyny z tamtych czasow, moim zdaniem to bylby bardzo swietna mapka\modpack PGR, no i jak o tym sądzisz ??

witek1407

Znacznik tego postuWysłany: Sro 27 Paź, 2010 19:254 post w temacie

no nie mowie ze to w tydzien da sie zrobic xD trzeba by bylo troche posiedzec

llancer

Znacznik tego postuWysłany: Sro 27 Paź, 2010 19:375 post w temacie

PGR

Budynki-ktoś
Konwertowanie-Ktoś
Textury-Ktoś
Ja mogę wszystko posklejać itd.Bo lubie się bawiś z mapkami,tylko musze mieć budynki i texturki na mapke i wtedy mozemy gadać.

Więc jeżeli ktoś chce się zaangażować w te mape i będzie wydana przez każdego kto coś zrobi nawet 1 budynek,tylko nie taki który jest na forum bo taki to sobie w dupe wsadźcie.

Sorki moderatorzy ale taka jest prawda,ktoś chce być na liście twórców map a weźmie budynek z forum ściągnie i szczęśliwy,a o to tu nie chodzi bo wtedy każda mapa była by taka sama.

Czyli potrzeba modelatora,texturowca i konwertowca.Ja zajme się resztą.No ty możesz pościągać dla texturowca od wujka google obrazki.

A maszyny to Każdy sobie pościąga to co dostępne jest z pgrowskich.

michas1970
||||||||||||||||||||

Znacznik tego postuWysłany: Sro 27 Paź, 2010 19:466 post w temacie

pgr ciekawy pomysł tyle że nieoryginalny ale popieram ja się zajmuje modelowaniem ale wymodelowanie kilkudziesięciu budynków to trochę dużo
llancer napisał/a:
PGR

Budynki-ktoś
Konwertowanie-Ktoś
Textury-Ktoś
Ja mogę wszystko posklejać itd.Bo lubie się bawiś z mapkami,tylko musze mieć budynki i texturki na mapke i wtedy mozemy gadać.

Więc jeżeli ktoś chce się zaangażować w te mape i będzie wydana przez każdego kto coś zrobi nawet 1 budynek,tylko nie taki który jest na forum bo taki to sobie w dupe wsadźcie.

Sorki moderatorzy ale taka jest prawda,ktoś chce być na liście twórców map a weźmie budynek z forum ściągnie i szczęśliwy,a o to tu nie chodzi bo wtedy każda mapa była by taka sama.

Czyli potrzeba modelatora,texturowca i konwertowca.Ja zajme się resztą.No ty możesz pościągać dla texturowca od wujka google obrazki.

A maszyny to Każdy sobie pościąga to co dostępne jest z pgrowskich.

llancer, tak to kazdy potrafi dostać gotowe elementy i posklejać mapkę
:mrgreen:
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna

witek1407

Znacznik tego postuWysłany: Sro 27 Paź, 2010 19:477 post w temacie

ja tylko dalem propozycje PGR'u a jesli beda jeszcze chetni to moze cos ruszy zobaczymy [adidas dzieki za info z tym EDYTUJ]
Ostatnio edytowany przez witek1407, dnia: Sro 27 Paź, 2010 20:22, w sumie zmieniany 1 raz   

witek1407

Znacznik tego postuWysłany: Sro 27 Paź, 2010 19:498 post w temacie

no wiesz jeden zrobi to drugi to tamto, i mozna zrobic mapke zrobioną przez cale forum

'Adidas'
Nowy avatar :-)

Znacznik tego postuWysłany: Sro 27 Paź, 2010 20:099 post w temacie

witek1407......nie pisz posta pod postem...uzywaj opcji edytuj ! (ostrzezenie dla ciebie)

-----> NIE ZAŚMIECAJ NASZEGO FORUM !

-----> NIE ZAWALAJCIE TEGO FORUM BEZSENSOWNYMI TEMATAMI I PYTANIAMI !

-----> NIE DUBLUJCIE DODATKÓW W DZIALE DOWNLOAD

llancer

Znacznik tego postuWysłany: Sro 27 Paź, 2010 20:1210 post w temacie

michas.

Ja moge modelować budynki ale ich nie pokonwertuje.
Chodzi mi tu tylko o jakąś wiatę,oborę,stodołę,chałupkę.no i textury.
No i kilka budynków tak do postawienia przy ulicach.
Tyle do V1 wystarczy :)

Chyba że ktoś użyczy swoich budynków :)

To jak nikt nie chce pomóc z modelowaniem to niech tylko ktoś pokonwertuje i jeszcze ktoś może użyczy na rzecz mapki swoich własnych budynków.A z resztą sobie poradzę tylko mapka będzie wydana za miesiąc a nie za tydzień.Bo wymodelować dobrze budynek trzeba troche czasu a ja wracam o 17 i żeby sie wyspać to musze się o 23 połozyć a w tym czasie 2 godziny conajmiej lekcje i właściwie na modelowanie zabardzo czasu nie mam.

Szukam kgoś kto pomorze modelować lub da mi budynki gotowe lub swoje modele,i kto to wszystko pokonwertuje na .i3dKAŻDY TAKI OSOBNIK BĘDZIE W AUTORACH

matibond

Znacznik tego postuWysłany: Sro 03 Lis, 2010 22:3911 post w temacie

Widzę, że niezły temat się tu rozkręca. Powiem wam, że ten pomysł z PGRami jest super:P Nie ma to jak nasze polskie klimaty... :roll:

kiber12345
Jestem Kiber!

Znacznik tego postuWysłany: Pią 05 Lis, 2010 18:4412 post w temacie

Ja posiadam Maya 2011 z wtyczką i3d czyli mogę konwertować :)

boczek97
Przyszły rolnik ;)

Znacznik tego postuWysłany: Pią 05 Lis, 2010 19:5113 post w temacie

To oki!Bierzmy się do roboty.Mam jeszcze jeden pomysł:Niech ktoś rozda chętnym osobom przydziały kto ma co robic-łatwiej pójdzie ;)

W Gogle SketchUp można modelowac budynki itp??
1.50 postów=08.10.2010 21:42:21
2.100 postów=17.10.2010
3.200 postów=23.10.2010
4.300 postów=1.11.2010
5.400 postów=
6.500 postów=
Kiedy wstają ranne zorze,Boczek na ursusie orze...
Gdy si? ciapek w polu m?czy, 60-tka go wyr?czy... :DD

zetor6748

Znacznik tego postuWysłany: Nie 19 Gru, 2010 16:4514 post w temacie

ja umiem robić budynki w google skchate up tylko nie umiem przysyłać do kogoś

każdy mnie chwali ale tylko garaże i wiaty , :lol: obory nie umiem ;-)

seb103x7

Znacznik tego postuWysłany: Pon 20 Gru, 2010 13:5015 post w temacie

zna ktoś jakąś wyrąbistą mapkę do ściągnięcia? jakieś fajne gospodarsto

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » propozycja na dobrą mapke, jakiej nie by?o (zainteresowani)

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo