|
Tagi tematu: mody.eu, serwer, totalne, zamulenie
|
| Autor |
Wiadomość
|
spidi

|
Wysłany: Nie 08 Sty, 2012 14:16 • 1 post w temacie
|
|
|
Czy Wam też tak mulasto idzie ściąganie modów z mody.eu?
Dokładnie chodzi mi o czas oczekiwania na plik - bo samo ściąganie to nawet idzie - może nie pełnym gardziołkiem jak by mogło ale takie 5-6Mb/s leci.
Dziś jest tragedia - czekam już dobre 5 minut i nic.
Drugi problem to zaczęły mi się trafiać uszkodzone paczki, nie można ich rozpakować.
Dziś po długim oczekiwaniu udało mi się zassać 3 mody i wszystkie uwalone. Waga 0kb :/
|
| Ostatnio edytowany przez spidi, dnia: Nie 08 Sty, 2012 14:24, w sumie zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
przemo222

|
Wysłany: Nie 08 Sty, 2012 14:54 • 2 post w temacie
|
|
|
| spidi, też tak miałem, w jakiej sieci masz internet ja miałem w orange i po zużyciu 1 gb czyli normalne korzystanie z netu i ściąganie modów, to właśnie się zaczęło. Ściągało się 200kb 0kb itp. |
_________________ kto gra w Minecraft
 |
|
|
|
 |
Fooler

|
Wysłany: Nie 08 Sty, 2012 15:02 • 3 post w temacie
|
|
|
spidi, właśnie zajmowałem się Twoim zgłoszeniem i mod dało się już ściągnąć natychmiast. A co do uszkodzonych folderów - upload jest robiony niejako 'z automatu', więc mogą się trafić takowe. Prosimy wtedy o zgłaszanie takich.
Szybkość ściągania to głównie sprawa łącza. Na moim LAN'ie leci pełną parą. |
_________________ Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.
 |
| Ostatnio edytowany przez Fooler, dnia: Nie 08 Sty, 2012 15:04, w sumie zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
spidi

|
Wysłany: Nie 08 Sty, 2012 15:46 • 4 post w temacie
|
|
|
Staram się zgłaszać za każdym razem jak coś jest nie tak z modem.
Ale ostatnimi dniami więszkość jest właśnie uwalona :/
Ściąga się szybko ale czas oczekiwania na reakcję serwera jest masakryczny - po kliknięciu na link muszę czekać nawet kilka minut żeby pojawiło się okno "Save". Do tej pory było prawie dobrze bo czekałem ok 10 sek. co i tak jest dłuuugo :)
Łącze mam 20Mb/s z O2 w Londynie :) well... |
| Ostatnio edytowany przez spidi, dnia: Nie 08 Sty, 2012 15:46, w sumie zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Fooler

|
Wysłany: Nie 08 Sty, 2012 16:03 • 5 post w temacie
|
|
|
Czasem prowadzone są jakieś prace na serwerze, może to powodować lagi lub chwilową niedostępność.
| spidi napisał/a: | | Łącze mam 20Mb/s |
Nieźle, ale nie licytujmy się |
_________________ Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.
 |
|
|
|
 |
spidi

|
Wysłany: Nie 08 Sty, 2012 16:37 • 6 post w temacie
|
|
|
| Fooler napisał/a: | Czasem prowadzone są jakieś prace na serwerze, może to powodować lagi lub chwilową niedostępność.
| spidi napisał/a: | | Łącze mam 20Mb/s |
Nieźle, ale nie licytujmy się |
Było pytanie to odpowiedziałem - nie licytuję się ;)
Być może spowodowane to jest pracami na serwerze. Przed chwilą sprawdziłem i reakcja jest prawie natychmiastowa. Plik który nie dał się rozpakować teraz działa. |
|
|
|
 |
pawko

|
Wysłany: Wto 10 Sty, 2012 20:44 • 7 post w temacie
|
|
|
z tego co wiem to serwer od modow jest ciut gorszy od tego dla forum i w dni kiedy mega duzo osob korzysta z hostingu moga pojawiac sie zamuly bo z plikow hostowanych na tamtym serwerze korzystaja nie tylko osoby z forum.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|