symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » FAQ » Sianie zboża w GE

Jeżeli masz problem z tym poradnikiem, kliknij tutaj i go opisz
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ge, sianie, zboza

Autor Wiadomość
devilll4
stara gwardia

Znacznik tego postuWysłany: Pią 03 Lip, 2009 22:581 post w temacie

Niektórzy mają problem z siewem w GIANTS EDITORZE, ja też go miałem, poniżej zamieszczam sposób jak siać:

1.Wybieramy na górze ikonkę zielonej gałazki (Terrain Foliage Paint Mode)
2.Następnie w Terrain Editing szukamy okienka Channels a obok niego są kratki z liczbami,
Teraz omówie jakie kwadraty należy zaznaczyć aby zasiać dana uprawę, podam tylko kody na uprawy w zaawansowanym stadium czyli gotowe do zbioru:

RZEPAK: 1/2/5/7
KUKURYDZA: 1/3/5/7
TRAWA: 2/5/7/9
PSZENICA: 1/5/7
JĘCZMIEŃ: 3/5/7

oczywiście kombinacji jest dużo więcej ale dałem podstawowe resztę każdy już sobie ustawi według własnych potrzeb :->
po edycji mapki należy zapisac zmienione tekstury klikając 3 przycisk od prawej Save Terrain Data

Ostatnio edytowany przez pafeu, dnia: Pon 14 Lis, 2011 23:07, w sumie zmieniany 5 razy   
 Ten użytkownik dostał za ten post 51 piw/piwa
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

Fooler

Znacznik tego postuWysłany: Nie 28 Mar, 2010 15:002 post w temacie

Po edycji, zaczynamy grę od nowego save. Na starym save są info o uprawach, więc nie możę w nim być tego, co zasiano edytorem w międzyczasie.

Przeskocz do:  

Jeżeli masz problem z tym poradnikiem, kliknij tutaj i go opisz

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » FAQ » Sianie zboża w GE

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo