symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » SuPer
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: super

Autor Wiadomość
ZieMniaK sKiLL

Znacznik tego postuWysłany: Wto 19 Paź, 2010 19:271 post w temacie

Ludzie mam juz ls11 jest to bardzo super gra jest tam tryb multi player i itp gram w to juz 4 dni. i zeby nie było ze to jest DEMO jest to sciągniete z internetu :D wiecej info u mnie na PW
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

matux

Znacznik tego postuWysłany: Czw 21 Paź, 2010 18:262 post w temacie

A grasz w Multiplayer ? bo obawiam sie ze nie jak masz PIRATA !!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!:

BIZON 24 V

Znacznik tego postuWysłany: Pią 22 Paź, 2010 20:183 post w temacie

No fajna gra, mam od wczoraj.
Myślę że zapewni wiele godzin dobrej zabawy :)
Oczywiście zawsze mogło być lepiej......... najbardziej żal że nie ma nowych upraw ale jest taki sam plik mapy i może fruit importer zadziała na niej a jak nie to zrobią nowego pewnie czesi albo kto tam ?

Na razie gram bez modów-jeszcze przyjdzie czas na tortury przy modyfikacjach: mapy maszyny itp. itd
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » O grze » SuPer

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo