symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » DOWNLOAD: Mody LS 2009 / Mody do LS 2008 » STREFA DOWNLOADU: Landwirtschafts Simulator 2009 - Symulator Farmy 2009 - LS 2009 » Tabor rolniczy » Programy związane z grą & reszta dodatków » Reszta dodatków » TRAWA ROŚNIE SAMA
Poprzedni dodatek «» Następny dodatek
Przesunięty przez: pafeu
Sro 02 Cze, 2010 18:14

Tagi dodatku: rosnie, sama, trawa

Dodał Informacje na temat dodatku
cdplastyk
Super Moderator

Znacznik tego postuData dodania dodatku: Sob 23 Sty, 2010 22:09

Aby zgłosić niedziałający link kliknij wykrzynik i zaznacz link nie działa

Ursus MF-255/3512 - Licencję na produkcję ciągników Massey Ferguson serii 200 zakupiono w 1974 roku. Seryjną produkcję MF 255 rozpoczęto dopiero w 1984 r., od tego momentu są produkowane do dnia dzisiejszego pod nazwą Ursus 3512. Jednostką napędową jest 3 cylindrowy silnik Perkins o pojemności 2502 cm, generujący moc 35 KW (47 KM). Moment obrotowy tego silnika wynosi 165 Nm przy 1300 obr/min.
Mod sprawia, że raz zasiana trawa będzie odrastać po skoszeniu. Kiedyś mod był na forum, ale szukałem go i nie znalazłem więc dodaję na nowo. Jeśli ktoś znajdzie ten, który był pierwszy niech zgłosi mój post podając link do pierwowzoru.

Mod:
Grass Auto Grow

Ukryta Wiadomość:
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.

Instalacja:
Podobnie jak maszyny- wystarczy wrzucić do folderu mods.
NIE POMAGAM NA PW!- od tego jest forum!

Ten użytkownik dostał za ten post 224 piw/piwa
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

Szybka odpowiedź
Użytkownik: 

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo