symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Off topic » Inne gry (niekoniecznie rolnicze) » UK Truck Simulator prosze o odpowiedz!
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: odpowiedz, prosze, simulator, truck, uk

Autor Wiadomość
sylwester57

Znacznik tego postuWysłany: Sro 08 Lut, 2012 16:061 post w temacie

Mam pytanie. Bo na jednym z forów znalazłem patcha do UK Truck Simulator V1.04, i autor tego tematu na tym forum, na którym wstawił tego patcha napisał, że ten patch likwiduje zacinanie się gry. Pobrałem, zainstalowałem a tu gra jak sie przecinała, tak sie przecina. Wiem, że to jest wina silnika gry, ale sobie myśle, że jeśli jest taki patch, który zlikwiduje cięcie sie gry, to musze go mieć. A więc jeśli jest taki, to prosze o odp. lub ewentualnie link do pobrania, ponieważ na tamtym(1.04) i tak się tnie.
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

marcek307

Znacznik tego postuWysłany: Pią 10 Lut, 2012 20:262 post w temacie

Skoro ci sie tnie to masz może zaspabego kompa podaj parametry
100 Postów 2.02.12 20:00
200:Postów
500:Postów
1000:Postów
2000:Postów
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

mikolinio

Znacznik tego postuWysłany: Pon 27 Lut, 2012 17:133 post w temacie

Nie ma patcham, który to zlikwiduje ten patch usuwa kilka osobuwek z rucju AI i tyle zmienia ci się wersja z 1.04 na 1.32.

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Off topic » Inne gry (niekoniecznie rolnicze) » UK Truck Simulator prosze o odpowiedz!

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo