Zamknięty przez: Fooler Sob 11 Cze, 2011 09:13 |
Tagi tematu: dodatki do gry, landwirtschafts simulator, landwirtschafts simulator, ls 2011, ls 2013, ls mody 2011, mody do ls 2011, naszym, reklam, serwisie, symulator farmy 2011, symulator farmy 2013, traktory, umiejscowienie
|
| Autor |
Wiadomość
|
piotrek7725

|
Wysłany: Sro 05 Sty, 2011 17:10 • 16 post w temacie
|
|
|
| cdplastyk napisał/a: | | piotrek7725 napisał/a: | | a może by tak dodać reklamy po bokach na marginesie bo i tak jest bezużyteczna przstrzeń po 250-300px na każdym marginesie a zyski z reklam mogły by utrzymać forum i jeszcze by przynosiły dodatkowe zyski na opłacenie moderatorów itp. |
Nie ma co przesadzać. Wydaje mi się, że starczy na utrzymanie forum.
Opłacenie moderatorów? Chyba żadnemu z nas nie przeszło to przez myśl. Nie o to w tym wszystkim chodzi... |
Nie rozumiem co chciałeś powiedzieć poprzez "Nie o to w tym wszystkim chodzi...". A co do tych reklam to można by zostawić po jakieś 150px na każdym marginesie i tam wprowadzić reklamy zobacz sobie cenniki na o2, onecie, wp itp. za reklamę ta takiej stronie trzeba zapłacić nawet kilka tysiów co prawda nasze forum nie ma tylu użytkowników co o2 ale prawie 140 tysięcy to już jest coś można by zamieszczać reklamy różnych firm rolnych, a zyski można by przeznaczyć na utrzymanie serwera i na nagrody w konkursach np. tak jak teraz był ten na święta a gdyby częściej organizować takie konkursy to by przyciągnęło użytkowników można by też wymienić się banerami z innymi stronami dodatkowo można by raz w tygodniu wysłać tzw. masy wiadomości do wszystkich użytkowników były by to wiadomości z reklamami można by stworzyć specjalny dział reklamy wszystko by można było ale ja jestem tylko zwykłym userem decyzja należy do admina
|
_________________ Piotrek7725 się witam, się kłaniam |
|
|
|
 |
Fooler

|
Wysłany: Sro 05 Sty, 2011 17:26 • 17 post w temacie
|
|
|
| piotrek7725 napisał/a: | | ale ja jestem tylko zwykłym userem |
No więc co Tobie tak zależy na zawaleniu strony bannerami? Podajesz za przykład portale Onet, O2... i jak one wyglądają? Masa kolorowych bannerów, migających okien, niektóre z wnerwiającą muzyką, która po wczytaniu strony, nagle atakuje głośniki, nie wiadomo skąd i zanim znajdziesz sprytnie wtopiony w tło button "Zamknij" lub "Wycisz" to zdążysz się zdrowo wnerwić na taki kram. Albo te okna reklamowe "uciekające" przed kursorem, lub przesuwające się przed oczami razem ze stroną. Wszechobecna komercja sprawia, że takie popularne portale są zawalone natrętnymi oknami reklam do granic możliwości, a zwykły user i tak wyłącza je, jak tylko może, stosując nawet plug-in'y do przeglądarek, które samoczynnie gaszą te natręctwa. Precz z takim "ubarwieniem" strony. 99% userów pozbywa się okien reklamowych jak najszybciej po wczytaniu strony, jeśli to tylko możliwe. Lecz większość jest zadokowana na stałe i poza wnerwianiem czytającego, nie ma innych efektów.
| piotrek7725 napisał/a: | | dodatkowo można by raz w tygodniu wysłać tzw. masy wiadomości do wszystkich użytkowników były by to wiadomości z reklamami |
No chyba żartujesz! To już całkiem była by katastrofa, mass-spam na PW!
| piotrek7725 napisał/a: | | można by też wymienić się banerami z innymi stronami |
Nie sposób nie zauważyć w tym powiązań z reklamowaniem własnych stron, nie tak? Zakładając własną stronkę, luksusem było by wewalić banner na 140-tysięczne forum... |
_________________ Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.
 |
| Ostatnio edytowany przez Fooler, dnia: Sro 05 Sty, 2011 17:35, w sumie zmieniany 5 razy |
|
|
|
 |
McGiver1x1

|
Wysłany: Nie 16 Sty, 2011 14:16 • 18 post w temacie
|
|
|
| Fooler napisał/a: | Ja jestem przeciwny wewaleniu jeszcze bannerów po bokach. Ani bannerów po bokach ani tym bardziej latających okien, oby nie |
Zgadzam się z tobą.
Te latające okna; kto to wymyślił?
To jest denerwujące ciągłe wyłączanie okien z tymi reklamami.
Te "ruszające się" reklamy na marginesach to tylko mulą intenet.
"Nieruszające się" reklamy na marginesach to mogłyby być.
pzdr |
|
|
|
 |
Damianoo219
Assassin Fan

|
Wysłany: Nie 16 Sty, 2011 17:02 • 19 post w temacie
|
|
|
| Niech będzie tak jak teraz jest. |
|
 |
'Adidas'
Nowy avatar :-)

|
Wysłany: Pon 17 Sty, 2011 08:39 • 20 post w temacie
|
|
|
| Co wy kombinujecie ?! ...zamiast reklam na bokach radzę na tym zielonym tle wstawić jakieś obrazy (traktory itp.) |
_________________ -----> NIE SPAMUJ W DZIAŁACH DO TEGO NIE PRZEZNACZONYCH !
-----> NIE ZAŚMIECAJ NASZEGO FORUM !
-----> NIE ZAWALAJCIE TEGO FORUM BEZSENSOWNYMI TEMATAMI I PYTANIAMI !
-----> NIE DUBLUJCIE DODATKÓW W DZIALE DOWNLOAD |
|
|
|
 |
Damianoo219
Assassin Fan

|
Wysłany: Pon 17 Sty, 2011 14:42 • 21 post w temacie
|
|
|
| 'Adidas' napisał/a: | | wstawić jakieś obrazy (traktory itp.) |
Nie! Niech będzie tak jak jest. Chcesz traktory? Zmień sobie styl w ustawieniach profilu. |
|
|
 |
Farmerus1
Fc Barca? Lubie to!

|
Wysłany: Pon 17 Sty, 2011 15:03 • 22 post w temacie
|
|
|
| McGiver1x1 napisał/a: | | Fooler napisał/a: | Ja jestem przeciwny wewaleniu jeszcze bannerów po bokach. Ani bannerów po bokach ani tym bardziej latających okien, oby nie |
Zgadzam się z tobą.
Te latające okna; kto to wymyślił?
To jest denerwujące ciągłe wyłączanie okien z tymi reklamami.
Te "ruszające się" reklamy na marginesach to tylko mulą intenet.
"Nieruszające się" reklamy na marginesach to mogłyby być.
pzdr |
| Damianoo219 napisał/a: | | Nie! Niech będzie tak jak jest. Chcesz traktory? Zmień sobie styl w ustawieniach profilu. |
W zadnym ze styli nie ma traktorów po bokach proponuje zamknac temat nic z niego nie wynika Damianoo219, odwalasz nie potrzebnie temat piszac
| Damianoo219 napisał/a: | | Niech będzie tak jak teraz jest. |
|
_________________ Claas <--Klik
Ktm 525 Fan,Drive;)
 |
|
|
|
 |
SYM
SYM, Symek, Simon

|
Wysłany: Pią 10 Cze, 2011 16:29 • 23 post w temacie
|
|
|
| jest dobrze |
_________________ powtórz 100 [lw 3 powtórz 10 [np 200 lw 5]]
 |
|
|
|
 |
LIZARD3535
Normalmap

|
Wysłany: Pią 10 Cze, 2011 23:31 • 24 post w temacie
|
|
|
| nic to nie da ludzie mają przecież adblock plus i i zostaje to samo po co i jeszcze szpeci forum |
_________________ Czy takie 3D jest mocne?
ten kto posługuje się Blenderem niech napisze na PW do mnie! |
|
|
|
 |
browar231
Grafik

|
Wysłany: Sob 11 Cze, 2011 06:31 • 25 post w temacie
|
|
|
"Wklejam fotke szpadla - masz i dalej odkopuj prehistoryczne tematy
" |
_________________ [url]about:blank[/url] |
| Ostatnio edytowany przez browar231, dnia: Sob 11 Cze, 2011 06:38, w sumie zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Fooler

|
Wysłany: Sob 11 Cze, 2011 09:13 • 26 post w temacie
|
|
|
Zamykam. W razie potrzeby, Admin lub Moderatorzy otworzą.
|
_________________ Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.
 |
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|