symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » Modyfikacje (ogólnie) » wpadłem na kolejny pomysł
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kolejny, na, pomysl, wpadlem

Autor Wiadomość
kurde5
piotruśLS

Znacznik tego postuWysłany: Pon 09 Sty, 2012 19:461 post w temacie

wpadłem na pomysł że mugłby być sąsiad w ls 2011 jako mod np.co 5 dzień wyskakuje ci wiadomość lub znak że sąsiad chce żebys zaorał pole lub zasiał jedziesz na pole wskazane przez np.pda robisz mu a potem dostajesz kase.
trudne do wykonania ale jak zrobili courseplay autopilot i takie tam żeczy to może i to by zrobili ;-)
90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się:"Skacz lamusie! "- ustaw taki sam opis. ;]
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

misio038

Znacznik tego postuWysłany: Sro 11 Sty, 2012 16:392 post w temacie

Czemu tylko na pomysły wpadasz, courseplay nie jest ciężkie do opanowania. Poszukaj tut'ów na YT. I weź się do roboty :evil:

Informuję, że pozbywam się tego konta na rzecz drugiego tj: Szifty

Jeżeli jest taka możliwość proszę o usunięcie tego profilu.
dodatki landwirtschafts simulator Zobacz profil Napisz wiadomosc prywatna Wyslij email

kurde5
piotruśLS

Znacznik tego postuWysłany: Sro 11 Sty, 2012 19:413 post w temacie

misio038, moge zrobić tylko ja nie umiem pisac skryptu jak mi pomorzesz albo napiszesz skrypt to coś może sprubuje zdziałać a courseplay opanowałem i gram na nim
90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się:"Skacz lamusie! "- ustaw taki sam opis. ;]

korytniki

Znacznik tego postuWysłany: Wto 31 Sty, 2012 14:244 post w temacie

POMYSŁ FAJNY ;) POWODZENIA

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Landwirtschafts Simulator - Farming Simulator - Symulator Farmy » Modyfikacje (ogólnie) » wpadłem na kolejny pomysł

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo