symulator farmy 2011, landwirtschafts simulator 2011, symulator farmy, landwirtschafts simulator, dodatki
kombajny
przyczepy maszyny
mapy landwirtschafts simulator

Jesteś w: » Info » Ogłoszenia » Zasponsoruje domene oraz serwer
Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dodatki do gry, domene, landwirtschafts simulator, landwirtschafts simulator, ls 2011, ls 2013, ls mody 2011, mody do ls 2011, oraz, serwer, symulator farmy 2011, symulator farmy 2013, traktory, zasponsoruje

Autor Wiadomość
pafeu

Znacznik tego postuWysłany: Sob 27 Cze, 2009 15:061 post w temacie

Witam wszystkich
Tą wiadomość kieruje do osób, które prowadzą swoje strony związane z LS.
Jako, że nie będe korzystał (jak na razie) z domeny FARMING-SIMULATOR.NET, to mam dla Was propozycje.
Mogę wam zasponsorować miejsce na serwerze oraz właśnie domenę, dzięki czemu Twoja strona będzie łatwiej rozpoznawalna.
Co mogę zaoferować?
- skrzynke pocztową
- dostęp do SQL

Jeżeli strona będzie dobrze prosperowała to mogę nawiązać stałą współpracę i jestem otwarty na różnego rodzaju propozycje.
Jeżeli sami macie jakieś pomysły odnośnie tej domeny, takze dajcie znać, chciałbym ją jakoś wykorzystać, a nie mam za bardzo czasu ani pomysłu.
Niestety samo zarządzanie serwerem wirtualnym poprzez FTP nie będzie dostępne z powodów bezpieczeństwa, wszystkie operacje na plikach wykonywał będę ja.
Najchętniej szukałbym osoby, która sama modeluje i tworzy stronę z dodatkami.
Więcej informacji pod adresem: ls09@ls09.pl

Przeskocz do:  

Jesteś w: » Info » Ogłoszenia » Zasponsoruje domene oraz serwer

Kontakt | Regulamin | O grze | Mapa forum | FAQ | Tagi tematów
1.2.8
Grupa FS MODS © 2009 Wszelkie prawa zastrzeżone
phpBB by Przemo