|
Tagi tematu: dodatki do gry, domene, landwirtschafts simulator, landwirtschafts simulator, ls 2011, ls 2013, ls mody 2011, mody do ls 2011, oraz, serwer, symulator farmy 2011, symulator farmy 2013, traktory, zasponsoruje
|
| Autor |
Wiadomość
|
pafeu

|
Wysłany: Sob 27 Cze, 2009 15:06 • 1 post w temacie
|
|
|
Witam wszystkich
Tą wiadomość kieruje do osób, które prowadzą swoje strony związane z LS.
Jako, że nie będe korzystał (jak na razie) z domeny FARMING-SIMULATOR.NET, to mam dla Was propozycje.
Mogę wam zasponsorować miejsce na serwerze oraz właśnie domenę, dzięki czemu Twoja strona będzie łatwiej rozpoznawalna.
Co mogę zaoferować?
- skrzynke pocztową
- dostęp do SQL
Jeżeli strona będzie dobrze prosperowała to mogę nawiązać stałą współpracę i jestem otwarty na różnego rodzaju propozycje.
Jeżeli sami macie jakieś pomysły odnośnie tej domeny, takze dajcie znać, chciałbym ją jakoś wykorzystać, a nie mam za bardzo czasu ani pomysłu.
Niestety samo zarządzanie serwerem wirtualnym poprzez FTP nie będzie dostępne z powodów bezpieczeństwa, wszystkie operacje na plikach wykonywał będę ja.
Najchętniej szukałbym osoby, która sama modeluje i tworzy stronę z dodatkami.
Więcej informacji pod adresem: ls09@ls09.pl
|
_________________ Jeżeli masz jakiś problem z działaniem strony, odwiedź pierw nasze FAQ W razie problemów z funkcjonowaniem konta czy forum, napisz do nas przy pomocy formularza |
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|